Ексклюзиви
четвер, 04 грудня 2008 17:59

Медичний гороскоп на грудень

1 Цього дня час розпочати поступове загартовування організму. Багато рухайтеся. Обмежте прийом фармпрепаратів. Не переїдайте.

2–4 Нагадає про себе варикозне розширення вен. Попереджайте появу набряків. Відпочивайте, піднявши ноги на стілець. Фізичне перевантаження може викликати носову кровотечу.

5-6 Відмовтеся від смаженого, масного, копченого. Не використовуйте гострих приправ. Можливі збої в роботі гормональної системи. Частіше робіть перерви.

7–8 Дні підвищеного травматизму. Рухайтеся обережно. Почастішають побутові опіки. Непокоїтиме головний біль. Майте під рукою аптечку.

9–10 Знайдіть час для ретельного догляду за шкірою рук та обличчя. Проведіть глибоке очищення. Робіть масаж і підживлюючі маски. Сходіть до сауни чи лазні. Видалення мозолів відкладіть на кілька днів.

11–13 Найскладніші дні місяця. Різко зросте кількість хворих на респіраторні вірусні інфекції. Підтримайте свій імунітет. Контролюйте показники артеріального тиску.

14–16 Запишіться на прийом до стоматолога. Вдалий час для протезування та лікування зубів. Позбавтеся зайвої ваги. Обмежуйте себе в їжі. Поєднуйте продуманий режим дня з фізичними навантаженнями.

17–19 Нагадають про себе захворювання шлунково-кишкового тракту. Не змінюйте звичного режиму харчування. Екзотичні страви можуть викликати небажані реакції. Підвищенню загального тонусу організму сприятиме масаж стоп. Походіть босоніж.

20–21 Лікування риніту й гаймориту варто розпочинати цими днями. Операції з видалення мигдалин і поліпів вдалі. Бережіть нирки. Відмовтеся від алкоголю. Корисною буде безсольова дієта. Частіше пийте чисту воду між прийомами їжі.

22–23 Почастішають випадки зараження на грибкову інфекцію. Потурбуйтеся про власну безпеку. Тримайте ноги в теплі.

24–26 Не відмовляйте собі в повноцінному харчуванні. Хворим на анемію слід пройти черговий курс лікування. Швидше втомлюватимуться від роботи очі. Зробіть ввечері компрес на повіки.

27–29 Уваги потребуватиме опорно-рухова система. Не допускайте розвитку сколіозу. Укріплюйте м"язи спини. Слідкуйте за поставою. Не пийте тонізуючих напоїв. Ведіть активний спосіб життя.

30–31 Не піднімайте важкого. Незграбний рух може призвести до защемлення нервових закінчень. У переддень свята багато турбот і хвилювань. Нервова система перевантажена. Знаходьте час для позитивних емоцій.

Зараз ви читаєте новину «Медичний гороскоп на грудень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути