понеділок, 24 квітня 2017 00:50

"Позбулася псоріазу завдяки травам"

  Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні натуральні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні натуральні засоби від різних недуг

— Думала, псоріаз — мій хрест на все життя, — каже 42-річна Катерина Мурликіна з міста Лубни на Полтавщині. — Перестала лікуватися, опустила руки. Страждала морально та фізично.

Жінка хворіла на псоріаз сім років. Через хворобу покинула роботу продавця, щоб не спілкуватися з людьми.

— Обличчя та тіло були у плямах, чухалися, ­боліли. Прочитала книжку Тетяни Павлівни Радіонової "Встань над болем своїм" і піднялася духом. А її засоби прибрали цю недугу. Вже довгий час не згадую про неї.

— Посилюють псоріаз і сприяють його загостренню розчухи й інші пошкодження ділянок шкіри, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Також негативно впливає пряме попадання сонячних променів, холод, куріння та зловживання алкоголем. Інтенсивність висипань і їхній вигляд можуть бути ­різні. Важко знайти двох хворих на псоріаз з однаковим характером цієї недуги. Люди страждають не лише фізично, а й ­морально. На роботі і вдома ставляться до них насторожено й навіть вороже. Виникають почуття приреченості та небажання боротися. Не падайте духом. Боріться з псоріазом наполегливо, й перемога буде за вами.

Від псоріазу я виготовляю натуральний комплекс. Він ефективно проявив себе протягом багатьох років. Збір цілющих трав і коріння знімає запалення у кишківнику, заспокоює нерви, зміцнює імунітет. Тобто не дає псоріазу підживлення зсередини. Розм'якшують і розчиняють бляшки зовні крем від псоріазу й "жива вода" (називаю її так через цілющі власти­вості). Вони знімають свербіж, запалення, сприяють видаленню кірок псоріазу аж до повного відновлення шкіри. При правильно поставленому діагнозі й виконанні моїх рекомендацій завжди відмінний результат. Свої засоби від псоріазу, а також книжку "Встань над болем своїм" я висилаю поштою.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Готує їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни Павлівни Радіонової по допомогу та замовити книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «"Позбулася псоріазу завдяки травам"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути