понеділок, 19 листопада 2012 06:00

Інфекції знищують без антибіотиків

Автор: фото надане медичним центром ”Здоров’я”
  Директор столичного центру ”Здоров’я” Віра Разіна обстежує пацієнтку методом Фоля
Директор столичного центру ”Здоров’я” Віра Разіна обстежує пацієнтку методом Фоля

Киянка 54-річна Надія хворіла на інфекційний поліартрит. Не могла ходити через спухлі суглоби. У жінки трималася підвищена температура.

— Надія прийшла до нас після тривалого лікування антибіотиками вдома, — каже Віра Разіна, директор медичного центру "Здоров'я". — Ми її обстежили і виявили золотистий стафілокок у суглобах, який спричинив інфекційний поліартрит. Аналізи показали значні зміни у складі крові, сечі.

За тиждень лікування жінка стала почуватися значно краще. За два вже пішла із медичного центру "Здоров'я" зовсім без болю в суглобах. Повернулася на роботу.

— Лікуємо навіть неплідність. Недавно до нас із району приїхала молода пара. Жінка після одруження завагітніла, але вагітність зірвалася. За рік знову зачала — і знову зрив. Це траплялося на третьому-четвертому місяці. Вона пройшла повний курс лікування в жіночій консультації. Результату не було. Після третього зриву прийшла до нас. Обстежили її і провели лікування. Там були уреоплазма, вірус, стрептококи, стафілококи — цілий букет інфекцій. Вони вразили зовнішні й внутрішні статеві органи, кров і нерви. Ми прибрали інфекцію з організму. Зараз у жінки все добре. Днями народила. Після лікування у нас у 54 сімей народилися діти, яких інколи чекали понад 10 років.

При лікуванні не використовують антибіотиків, хімічних і гормональних препаратів.

— У нас дуже добрий результат при хворобах печінки, підшлункової. Часто приходять діти з діатезом. Лікують шкіру, ще більше забивають пори і засмічують організм. Багато малюків народжуються з деформованим жовчним міхуром. Він не пропускає жовч із печінки в кишечник. Організм не може перетравити їжу й труїться. Інколи діти приїздять усі в корості. Забороняємо всі мазі, призначаємо дієту з овочів і фруктів, багато рідини потрібно пити. Чистимо печінку, відновлюємо функцію жовчного. Хороші результати дає лікування дихальних шляхів. Бронхіальна астма часто супроводжується грибком мікоплазмою. Знищуємо його, і діти більш не п'ють гормонів та не використовують інгаляторів.

Адреса медичного центру "Здоров'я": м. Київ, вул. Єреванська, 6, поліклініка №3, к. 211-212. Тел.: 0(44) 242 49 79, 0(66) 548 95 58,

0(66) 548 95 57

Зараз ви читаєте новину «Інфекції знищують без антибіотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути