Ексклюзиви
пʼятниця, 24 грудня 2010 00:00

Гомеопатією лікують пневмонію та алергії

Автор: фото з сайта www.medkrug.ru
  Гомеопатичні препарати допомагають людям будь-якого віку
Гомеопатичні препарати допомагають людям будь-якого віку

"У 20 років почали сильно боліти і тверднути груди, — говорить киянка 28-річна Вероніка Бойко. — Гінеколог виявила мастопатію, це доброякісне ущільнення молочної залози. Буває в багатьох жінок через стреси та неправильне харчування. Призначила дорогий імпортний фітопрепарат. Я його пила два місяці, але краще не ставало. Знайома порадила гомеопатичні гранули. Пропила їх місяць, і все пройшло. Свого 3-річного сина з пелюшок лікую гомеопатією. Підібрала горошки, які допомагають йому з першого дня хвороби".

Професор 71-річний Михайло Курик, директор Українського інституту екології людини, говорить, що лікування діє завдяки "пам'яті" води. Гомеопатичні ліки готують, розводячи активну речовину у великій кількості води. Збовтують і повторно розводять.

— Наприклад, якщо грам глюкози розчинити в 99 грамах води, а потім ще пропорційно розводити, то залишиться її мізерна концентрація. Припускають, що на відро молекул води залишається одна молекула речовини. В окремих краплях ліків може не залишитися жодної молекули. Вода "запам'ятовує" її властивості.

Столичний педіатр 31-річна Ірина Колпакова сім років лікує гомеопатією дітей і дорослих. Каже, такі медикаменти діють індивідуально, їх треба вдало підібрати.

— У людському організмі є сила, яка відновлює його, підтримує життєдіяльність. Гомеопатичний препарат підвищує цю силу, спрямовує на слабкі місця. Підбираючи ліки, розпитую, на що людина скаржиться, де болить, як саме, відколи. Як самопочуття змінюється від температури повітря, часу доби. Цікавлюся також, чим хворіла людина протягом життя, як переносила ці захворювання, які спадкові недуги мала. Потім оглядаю пацієнта, вивчаю результати обстежень.

Гомеопати цікавляться характером пацієнта, його звичками і страхами. Досвідчені медики можуть із першого погляду визначити, із чим хворий прийшов на прийом. Вважають, люди зі схожою зовнішністю та темпераментом схильні до подібних хвороб.

— Найкраще на гомеопатію відгукується організм дитини до року. Гомеопатичне лікування — ліпший вид терапії для вагітних і жінок, що годують груддю. Ці препарати допомагають людям будь-якого віку. Не беруся лікувати лише рак і психічні розлади. Гомеопатам заборонено займатися такими хворобами.

При гострих станах вдало підібраний гомеопатичний препарат часто починає діяти з перших секунд. Ірина Олександрівна має досвід лікування гострих алергічних реакцій і застуд.

— Лікування хронічних захворювань, особливо в дорослих, триває більше часу. На видужання потрібні місяці, а то й роки. При невиліковних хронічних недугах гомеопатія значно полегшує стан.

Каже, за допомогою лише гомеопатії можна подолати пневмонію, бронхіт, ангіну, кишкові розлади, алергії, дитячі інфекційні захворювання. Ліки допомагають під час прорізування зубів, при коліках, порушенні сну, енурезі, психічних розладах.

— У вагітної на п'ятому місяці пацієнтки стався напад апендициту. Вона була у Львові на святах, коли їй прихопив живіт. Подзвонила мені, коли лікарі вже готували її до операції. Я порадила ліки, які вона мала із собою. Операції жінка уникла.

Гомеопатичні препарати роблять з одного компонента або кількох. Прості можна придбати у спеціалізованих аптеках. Комплексні застосовують у термінових ситуаціях, коли немає під рукою однокомпонентних. Виготовляють гранули, настоянки, мазі, свічки.

Зараз ви читаєте новину «Гомеопатією лікують пневмонію та алергії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути