пʼятниця, 09 лютого 2018 05:20

"Її очі, як сканер, проходять уздовж усього тіла"

Автор: фото надане Галиною ­Корюшкіною
  Лікар-діагнозист Вікторія Чабаненко: ”Людину бачу буквально наскрізь — внутрішні органи, системи, рух крові, лімфи, пухлини, запальні процеси. Можу оглянути орган з усіх боків, причому в кольорі”
Лікар-діагнозист Вікторія Чабаненко: ”Людину бачу буквально наскрізь — внутрішні органи, системи, рух крові, лімфи, пухлини, запальні процеси. Можу оглянути орган з усіх боків, причому в кольорі”

— Про те, що в нас буде хлопчик, дізналися від Вікторії Чабаненко. Її добре знають у нашому місті. Бачить усі органи, системи, кістки та суглоби людини буквально наскрізь. Також вона визначає стать плоду, що перебуває в утробі матері. Може розглянути майбутнього малюка в найменших подробицях, — розповідає 32-річна ­Галина ­Корюшкіна із Києва.

Чабаненко Вікторія після закінчення медичного університету пройшла інтернатуру за спеціальностями акушерство і гінекологія та народна й нетрадиційна медицина. Отримала диплом лікаря і сертифікат лікаря нетрадиційної медицини.

— Передати словами відчуття, що є під час прийому у Вікторії Сергіївни, неможливо. Її очі, як сканер, проходять уздовж усього тіла — від голови до кінчиків пальців ніг, — каже Галина Корюшкіна.

Звернутися до лікаря їй порадили знайомі.

— До неї ходила моя подруга, якій теж безпомилково визначили стать дитини. Її свекруха після обстеження у Вікторії Сергіївни почала лікувати шлунок і попередила тяжку хворобу, — продовжує Корюшкіна.

Галина Дмитрівна розповіла, що спершу не вірила в можливості цього лікаря-діагнозиста. Наважилася піти лише після того, як дізналася результати знайомих.

— Людину бачу буквально наскрізь — внутрішні органи, системи, рух крові, лімфи, пухлини, запальні процеси. Як розвивається дитина в материнській утробі, — говорить Вікторія Чабаненко. — І бачу їх не просто як на картинці в підручнику з анатомії, а немов у 3D-проекції. Можу оглянути орган з усіх боків, причому в кольорі. Правда, склад крові, сечі не визначаю. Біохімічний аналіз крові мають виконувати в лабораторії, щоб не упустити найдрібніші деталі. Не бачу вірусів. Визначаю шкірні хвороби, але не на клітинному рівні. "Сканую" тромби, камені в нирках, нервові спазми.

Можу сказати, чи має людина шкідливі звички, адже при цьому страждають внутрішні органи. У курців бронхи мають коричнево-жовтий відтінок. У тих, хто живе в екологічно небезпечних місцях — бронхи сірі, а в нормі повинні бути рожеві. Той, хто зловживає алкоголем, має порушення печінки. Залежно від "алкогольного" стажу страждають усі органи, і це чітко видно. Як курсує наркотик по крові не бачу, його наслідки — так.

Сеанс діагностики триває майже годину.

— Один прийом займає від 40 хвилин до години. Оглядаю хворого і як виявляю якесь захворювання, розповідаю, з чим воно пов'язане. Щоб було зрозуміліше, показую в атласі з анатомії, — каже Вікторія Сергіївна. — 60 відсотків моїх пацієнтів — із Запоріжжя, 30 — з Західної України, решта — Росія, Німеччина. Щодня на прийомах я бачу в людей початкові стадії різних захворювань — аж до онкології. Стосовно запоріжців — на першому місці серцево-судинні захворювання, далі онкологія, опорно-рухова система, травний тракт.

Вікторія веде докладний опис прийому і дає письмові рекомендації з приводу того, до якого фахівця людині потрібно звернутися.

— Є маса прикладів, коли пацієнти, після діагностики в мене починали комплекс лікування. І за кілька місяців на повторному прийомі я бачила, що проблема вирішена.

Навіть онкологія виліковна, якщо почати боротьбу, коли хвороба перебуває на ранній стадії. На жаль, помітити цей недуг на першій-другій стадії непросто.

— У всьому світі прийнято приділяти велику увагу профілактиці хвороб. Минулої весни мене запросили в престижну клініку Holistic Healing Medical Centre в місті Дубай, Об'єднані Арабські Емірати. Це багата країна. Люди, які живуть у ній, турбуються про своє здоров'я. Провела в клініці безліч прийомів. До мене зверталися діти й дорослі, представники різних професій і з різним рівнем доходів — аж до шейхів-мільярдерів. Після обстеження в мене вони відправлялися до представників традиційної медицини з моїми висновками й отримували повне підтвердження. І потім дякували мені. Бо завдяки моєму особливому зору вони можуть почати лікування від тієї чи іншої патології, що виявила в них, — розповідає Вікторія Чабаненко.

Медики Holistic Healing Medical Centre запропонували співпрацю Чабаненко Вікторії. Також зацікавленість у співпраці проявили представники інших іноземних клінік.

— З лютого на постійній основі проводжу прийом у Києві. Пропозиція іноземних колег із Дубай зацікавила мене, тепер співпрацюю з ними. Але від'їзд із рідної країни в найближчий час у мої плани не входить. Лише короткострокові поїздки в межах контракту з арабською клінікою.

Усіх, хто хоче бути здоровий, знати, як розвивається його майбутня дитина, довідатися в якому стані перебувають серце чи судини — Вікторія Сергіївна чекає в своєму робочому кабінеті в Києві. Приймає також у Запоріжжі.

Записатися на прийом можна за теле­фо­на­ми: 0(97) 300 44 55, 0(61) 220 20 84, або за електронною поштою: ­[email protected]

Прийом здійснює за адресою:

м. Київ, вул. Попудренка, 32.

м. Запоріжжя, вул. Дудикіна, 28, каб. №209.

Зараз ви читаєте новину «"Її очі, як сканер, проходять уздовж усього тіла"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути