пʼятниця, 20 квітня 2018 05:36

Тривала відсутність сексу призводить до психологічних проблем

— Після розірвання стосунків майже чотири місяці не мав сексу, — каже 37-річний Іван із Тернополя. — Замкнувся в собі, втратив інтерес до жінок. Старший брат порадив перевірений засіб "Фужуньбао". Вже за місяць я знайшов дівчину, повернувся до активного статевого життя. Впевнено почуваюся в ліжку.

Вживання "Фужуньбао" вчетверо збільшує рівень тестостерону в організмі. Підвищує загальний тонус, посилює сексуальне бажання та потенцію.

— Тривала відсутність сексу призводить до психологічних проблем, згубно впливає на фізичний стан людини, — говорить представник столичної фітоаптеки Анатолій Бондаренко, 47 років. — Після десятиденного утримання значно погіршується якість сперматозоїдів, зменшується шанс на зачаття. Повна відсутність сексу в чоловіків підвищує ризик виникнення захворювання простати, може призвести до імпотенції. При погіршенні потенції рекомендую вживати "­Фужуньбао".

Засіб містить натуральні складники, що сприяють продовженню статевого акту, укріп­ленню ерекції, посиленню сексуального бажання й оргазму. "Фужуньбао" покращує циркуляцію крові, має профілактичну дію для запобігання простатиту й аденоми.

Консультація лікаря безкош­товна. Звертайтеся за телефонами: 0(67) 349 55 62, 0(66) 59 68 969,

0(63) 800 28 66

Відправляємо по всій Україні Новою поштою, Укрпоштою та Інтайм.

Не є лікарським засобом. Висновок ДСЕЕ №05.03.02–03/442 від 10.01.2013 р.

Зараз ви читаєте новину «Тривала відсутність сексу призводить до психологічних проблем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути