понеділок, 02 квітня 2018 00:20

Демодекоз може призвести до неврозів через проблеми із зовнішністю

  Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг
Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг

— Син хворів на демодекоз. Усе обличчя було у виразках. Шукали порятунок у клініках, інтернеті. Отримували тільки тимчасовий ефект, — розповідає Євгенія Кислюк, 40 років, із Прилук на Чернігівщині.

— В інтернеті знайшла інформацію про травницю Тетяну Павлівну Радіонову, — продовжує. — Придбала і прочитала її книжку "Встань над болем своїм". Замовила засоби від демодекозу. Вона врятувала сина від цього кліща.

— Демодекоз викликає малий кліщ демодекс, — каже травниця Тетяна Павлівна Радіонова. — Це — мікроскопічний паразит. Він живе у кожного з нас на шкірі обличчя, повік, рідше — голови. Харчується відмерлими лусочками шкіри. Пусковим механізмом можуть бути нервові перенапруження. Вони активізують вироблення шкірного сала, в якому кліщ швидко розмножується.

До групи ризику потрапляють люди з пухкою і чутливою шкірою, схильною до почервоніння. Активність кліща викликає зниження імунітету. Демодекс атакує тих, хто схильний до шкірних недуг. Ризикують любителі гострої їжі, лазні й сауни. Не розчухуйте висипання. Постійне травмування шкіри може призвести до гострого поширення гнійничкової інфекції. Це тягне за собою психози і психоневрози через проблеми із зовнішністю.

Тому своєчасно розпочинайте боротьбу з кліщем демодексом. Не забувайте про профілактику. Навесні та восени раджу переходити на рослинну їжу. Пийте більше води. Від демодекозу я виготовляю протирання і мазь на травах для зовнішнього застосування. Також збір із цілющих трав і коренів усередину. Поліпшення помітно на третій-четвертий день. Мій натуральний комплекс виготовлений за старовинною сімейною рецептурою. Не має негативних побічних дій. Не викликає алергії.

Головне — виконувати всі рекомендації і закріпити результат. Тоді ви зможете забути про це мале чудовисько назавжди. Свої засоби я висилаю поштою. Багато корисної інформації ви знайдете в моїй книжці "Встань над болем своїм". Вона не замінить мої засоби від демодекозу. Але хто проінформований, той озброєний. Замовляйте натуральні трав'яні засоби від демодекозу, а також книжку "Встань над болем своїм" у мене.

Тетяна Павлівна Радіонова пропонує ефективні засоби від різних недуг. Виготовляє їх за старовинними рецептами сімейної династії травників. Усі рецепти перевірені понад століттям. Ці засоби натуральні, не містять гормонів та антибіотиків, не є синтетичними лікарськими препаратами. Нешкідливі й дають відмінний оздоровчий результат.

Звернутися до Тетяни ­Павлівни Радіонової по допомогу, замовити її засоби і книжку "Встань над болем своїм" можна за тел.:

0(57) 376 32 32, 0(97) 925 73 97, 0(66) 044 08 98

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Демодекоз може призвести до неврозів через проблеми із зовнішністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути