пʼятниця, 25 березня 2011 01:00

Цілющі трави добре лікують хронічний простатит та відновлюють чоловічу силу

"Віднедавна з'явилися проблеми в інтимному життя. Усе через простатит. Замість того, щоб приголубити дружину, бігаю цілу ніч по малій потребі, та й то з трудом. Чекаю і сподіваюся на допомогу травниці Тетяни Павлівни Радіонової, тому що аптечні засоби вже всі перепробував і нічого не допомагає".

К. Загорулько з Кривого Рогу.

— Простатит — це запалення передміхурової залози. Недуга має інфекційне і застудне походження. Інфекція проникає в залозу найчастіше через сечовипускний канал. Раніше на простат хворіли переважно чоловіки після 40 років, а зараз захворювання помолоділо — звертаються навіть 12-річні. Перебіг простатиту може ускладнюватися утворенням абсцесів, поширенням інфекції через кров по всьому організму або закупоркою сечовивідних шляхів. Можуть виникати пухлини у статевих органах, що є однією з причин статевої дисфункції, пухлини анального отвору, труднощі під час сечовипускання, частих нестримних позивів на сечовипускання, біль у нижній ділянці спини і виділення з сечовипускального каналу. Під час гострого періоду може підвищуватися температура організму, озноб, — розповідає Тетяна Павлівна. Сприяти недузі може повна відсутність сексуального життя, інфекції, що передаються статевим шляхом, порушення кровообігу через сидячий спосіб життя, неправильне харчування, зловживання алкоголем, проблеми з травленням.

— Повністю вилікувати хронічний простатит дуже складно. А от на тривалий час усунути симптоми можливо за допомогою правильно підібраних трав. Для лікування простатиту можна використовувати корінь сталевика, кору ліщини, траву синьоголовника, дріка фарбувального, зимолюбки парасолькової, істоду, листя купини лікарської, хвоща польового. Можна столову ложку квіткового пилку змішати із склянкою кефіру. Приймати суміш слід три рази на день, курс один-два місяці. Також з'їдайте на ніч перед сном по невеликій голівці свіжої ріпчастої цибулі, їжте гарбузове насіння, горіхи — це допомагає. — продовжує Тетяна Павлівна. Від простатиту, аденоми я виготовляю бальзам на цілющих травах і коріннях для прийому всередину і мазь, яку необхідно вводити з ватним тампоном на ніч у задній прохід. Засоби знімають тяжкість і біль у яєчниках, паху, утруднене або прискорене сечовипускання. А за допомогою еліксиру "молодості для чоловіків" ви зможете відновити чоловічу силу.

"Своїми цілющими засобами Тетяна Радіонова допомогла впоратися з чоловічими хворобами і зберегти близькість у наших сімейних відносинах. Величезне їй спасибі", — пише пацієнт травниці з Чернівців.

Звернутися до Тетяни Павлівни по допомогу можна за телефонами:

0(57) 376 32 32,

0(97) 925 73 97

www.travnik.kharkov.ua

Зараз ви читаєте новину «Цілющі трави добре лікують хронічний простатит та відновлюють чоловічу силу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути