пʼятниця, 22 листопада 2019 05:20

"Ярсагумба" поверне богатирську силу чоловіка

— Два роки тому вперше підвела ерекція, значно скоротився статевий акт, — розповідає киянин 53-річний Андрій Семенович. — Із часом втратив потяг до жінок. Пробував різні засоби, зокрема, й гомеопатію. Деякі не діяли, а деякі давали слабкий ефект. Знайомий порадив "Ярсагумбу". Результат перевищив очікування. Тепер усім рекомендую.

Засіб ефективний при імпотенції та простатиті. Мінімальний курс триває місяць. Для повного відновлення рекомендують приймати два-три.

— Будь-які проблеми з роботою статевої системи препарат допомагає вирішити м'яко й безболісно, — каже представник столичної фітоаптеки Анатолій Бондаренко. — Посилює сексуальний потяг, стимулює вироблення тестостерону і усуває передчасне сім'явиверження. "Ярсагумба" знімає стрес, зміцнює імунітет і підвищує сексуальні бажання. Натуральний склад засобу знімає запальні процеси в простаті. Покращує роботу всіх органів, оздоровлює й омолоджує організм.

Засіб не містить хімічних сполук. Діє від 3 до 5 діб. Для швидкого ефекту приймають капсулу за годину до статевого акту. Сумісний з алкоголем у невеликих дозах. Безпечний та ефективний.

Консультація безкоштовна.

Звертайтеся за тел.: 0(67) 349 55 62, 0(66) 59 68 969, 0(63) 800 28 66. Відправляємо по всій Україні "Новою поштою", Укрпоштою та "Інтаймом".

Не є лікарським засобом. Висновок ДСЕЕ №05.03.02–03/442 від 10.01.2013

Зараз ви читаєте новину «"Ярсагумба" поверне богатирську силу чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути