неділя, 01 квітня 2012 13:00

Жінки відновлюють цноту перед шлюбом і заради молодих коханців

Жінки відновлюють цноту перед шлюбом і заради молодих коханців
Операція триває до години ФОТО: profimedik.ru

25-річна Катерина Овдієнко з Донецька зробила операцію по відновленню цноти.

"Нарешті знайшла справжнє кохання і він завжди мріяв оженитися на незайманій. Тому не зізналася йому, що вже не дівчинка. В минулому були невдалі стосунки з чоловіками. Колишній хлопець використав мене і кинув. А зараз з'явився шанс змінити своє життя на краще, вийти заміж. Заради коханого готова на все. Навіть лягти під ніж".

Операцію під загальним наркозом робила в Донецьку за 2400грн. Після операції не можна було сідати на дві ноги, щоб шви не розійшлися. Дотримуватися статевого спокою впродовж тижня.

"Боялася, що чоловік помітить шви. Гінеколог запевнив, нічого не буде видно, нитки особливі, зникають самі по-собі.

"Дуже нервувала. Під час статевого акту було боляче і кров йшла. В перший раз відчуття були гострішими, ніж зараз. Ні про що не шкодую. Коханий тепер, як кіт, весь час біля мене треться. Бачу по очах - він щасливий".

"Знову стала цнотливою з допомогою хірурга", - розповіла 56 річна киянка Світлана Остапова. Мій дід тепер залицяється до мене як у далекій молодості. Але тепер зросла естетична планка і хочеться молодого коханця".

Дала оголошення в газету, що віддасть цноту хлопцеві безкоштовно. На разі чекає відповіді.

Болеслав Лисенко, столичний гінеколог, два рази робив штучне відновлення цноти.

"Операція триває від 30 до 60 хв. під загальним наркозом. Загрози для внутрішніх органів немає ніякої. В майбутньому негативно на стані здоров'я не відіб'ється. Лише наркоз шкодить. Плівка триматися буде доти, доки хтось її не порве. Хоч все життя. Робиться просто, залишки цноти зшиваються нитками. Складно робити таку операцію жінкам, які народжували, бо від їхньої плівки майже нічого не лишилося. І це просто смішно - відновлювати цноту матерям".

Гінеколог позбавляє дівчат цноти пальцями.

Вікторія Степаненко, 21 рік з Дніпропетровську, позбавилася цноти хірургічним шляхом.

"Рік тому зустріла хлопця. Після двох місяців побачень вирішила йому віддатися. Спробували. Було страшенно боляче, ніби мене ножем ріжуть. Доводилося весь час зупинятися. Пробували кілька разів, але нічого не виходило. Звернулася по допомогу до лікарів. Вони нічого толком пояснити не можуть. Хлопець нервував, що не виходить. Боялася його втратити. От і погодилася позбутись цноти у лікаря. Все пройшло без проблем. Єдине, голова йшла обертом від наркозу. З хлопцем плануємо побратися на весні".

Лисенко п'ятьох дівчат штучно позбавив цноти.

"Протикав пальцями. Операція триває 2 секунди. Анестезія загальна, бо це боляче. Ускладнень після операції не має ніяких. Потім під час статевого акту дівчата не відчувають болі та не тече кров".

Зараз ви читаєте новину «Жінки відновлюють цноту перед шлюбом і заради молодих коханців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути