Ексклюзиви
понеділок, 18 березня 2013 16:13

"Жінка, яка хоче вийти заміж за принца, має сама бути як мінімум принцесою"

"Кожна жінка шукає в майбутньому чоловікові риси характеру свого батька, - наголошує психолог Сніжана Дімітрова, 40 років. - Це відбувається на підсвідомому рівні. Шукають доброго, розуміючого, чуйного. Але успішні чоловіки, як правило, корисливі, прагматичні, іноді навіть жорстокі. З гарним характером та багатих не буває.

Як виглядає жінка, що хоче вийти заміж за мільйонера? Її видно в натовпі?

"Вона сама має бути як мінімум принцесою. Адже успішні чоловіки чоловіки мають по 2-3 вищих освіти, знають кілька мов. Треба їм відповідати. Бути і гарною, і розумною. Яскраві ляльки не можуть зацікавити такого чоловіка. Жінка має бути не тільки привабливою, але й мати гарну інтуїцію. Щоб чоловік міг з нею порадитись. Часто чоловіки, що слухають прогнози своїх жінок, більш успішніші. Такі хочуть бачити при собі жінку-партнера."

Де найвигідніше познайомитися з багатієм?

"Краще їхати у великі міста, Київ, Дніпропетровськ, Москву, Пітер. Та відвідувати світські тусовки, бали, виставки, презентації, конференції, корпоративні вечірки. Але перед цим чітко визначитись, з якої сфери потрібен майбутній чоловік. Банкір, юрист, нафтовик. При знайомстві важливо відчувати себе на рівних. Тому жінці треба самій бути професіоналом у певній сфері."

Як себе вести під час знайомства? Кокетувати, бути скромницею, замовляти дорогі страви чи тільки чай?

"Потрібно бути впевненою, добре знати чоловічу психологію, вміти правильно себе поводити. Знати у всьому міру. Не бути нахабною, вульгарною, нав'язливою. Спілкування з будь-яким чоловіком — це мистецтво. А з багатим — тим більше. Тут немає універсального рецепту. Правильно виховані жінки відчувають інтуітивно, що слід робити в тій чи іншій ситуації. Решті потрібно вчитися, спостерігати, аналізувати, робити висновки і діяти. Десь змовчати, десь похвалити, десь просто вислухати. Чоловіки дуже цінують жінок, які вміють слухати. Можна використовувати свій шарм, змінювати тембр голосу, щоб звабити чоловіка. При цьому не перегинати палицю. Якщо занадто старатися, він може розцінити це, як бажання з ним переспати і все. Дуже важливо вчасно піти з першого побачення. Коли чоловік вже достатньо зацікавлений, але інтрига залишається."

"Окрутити" легше "папіка" чи "мажора"? Чим відрізняється поведінка жінки в обох випадках?

"Молоді хлопці хочуть завоювати жінку. Можна весь час від нього вислизати. Хай пошукає. Тримати інтригу у відносинах, не давати перепочити. Бути максимально сексуальною, це важливо в цьому віці. "Папіки" більш ліниві. Хочуть бачити скоріше друга, ніж звабливу кішку. Тут важливіше розуміння та розважливість. В обох випадках не бути занадто активною, не "якати". Ні в якому разі не говорити відверто про свої наміри. Інакше, чоловік буде відчувати себе великим гаманцем. Кожен бажає , щоб об'єктом уваги був саме він, а не його капітал."

Автор: Фото: Тетяна Щербатюк
 

Жінка вже стала нареченою. До чого себе готувати? Як убезпечити від неприємностей в майбутньому — підписати шлюбний контракт, заприятелювати зі свекрухою чи ще щось?

"Часто успішні чоловіки є альфа-самцями. Так називають у левовій стаї самців, що покривають кілька самиць. Біля них завжди крутяться кілька гарних самок. І важливо витримати конкуренцію. Щоденно жінка має проводити серйозну роботу. Відноситись до сімейного життя, як до ретельної кропіткої праці. Начебто сидить вдома, але водночас працює. Працює над зміцненням шлюбу. Тут стануть у нагоді всі спостереження з ваших побачень. Жінка має знати, що більше любить її обранець — каву у постіль зранку чи просто спокійну бесіду. У будь-якому разі слід бути радісною, веселою, легкою. Її піднесений настрій наче говорить: "У мене такий класний мужчина!" Родина для чоловіка, який багато працює, є своєрідним психологічним розвантаженням."

Чи є ризик натрапити на чоловіка-деспота з маскою пристойності? Як його відрізнити з поміж-інших?

"Є правило 10 побачень. Протягом цього часу жінка вивчає чоловіка. Спостерігає, як він себе поводить з друзями. Допомагає їм чи говорить, що всі козли і придурки? Важливо, що каже про колишню дружину. Якщо воює з нею, те ж саме може статись з наступною. Стосунки з батьками теж мають велике значення. Якщо хтось з батьків має схильність до насилля, сину це може передатись. Не треба думати, що його закоханість у жінку назавжди. Його разюча різниця в поведінці має насторожити жінку.

Зараз ви читаєте новину «"Жінка, яка хоче вийти заміж за принца, має сама бути як мінімум принцесою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути