понеділок, 28 грудня 2020 10:27

"Вирішив дати їй моральний ляпас". Учасника реаліті "розіп'яли" в Перу
5

Учасника реаліті-шоу Володимира під час випробування "розіп'яли". Подружжя Володимир і Яна поїхало в Перу задля участі в шоу та урізноманітнити свій побут.

Пара взяла участь у реаліті "Кохання на виживання", яке показує "Новий канал". Під час одного з випробувань місцеві мешканці "розіп'яли" Володимира, прибинтувавши його руки до палиці.

"Тоді подумав: раз мені блокують руки, доведеться дружині попрацювати замість мене. Це і добре. Я завжди приймаю рішення в родині. Яна вже 5 років сидить в декреті, і у неї виробилася боязнь щось робити активно", - сказав учасник.

Випробування пара не змогла пройти
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Випробування пара не змогла пройти
Випробування пара не змогла пройти
Випробування пара не змогла пройти
Випробування пара не змогла пройти

Яні потрібно було доставити чоловіка до перуанської відьми і подолати 3 кілометри за 2 год. Також вона мала зібрати інгредієнти для зілля: бичачі роги, череп крокодила, нутрощі корови і черв'яків. Човен, в якій пливла пара, був дірявим.

"Я сильно злякалася. Без Вови нічого не можу. Та й в дитинстві ледь не потонула, тепер у мене фобія – вода і глибина", - розповіла жінка.

"Вирішив дати їй моральний ляпас, щоб привести до тями. Мені не було її шкода. В її віці потрібно ставати дорослою і вміти вирішувати питання", - пояснив Володимир.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Були разом ще рік після проєкту". Детектор брехні викрив зраду учасника реаліті-шоу

Яна змогла доставити чоловіка неушкодженим в пункт призначення. Та вони не змогли пройти випробування.

Подружжя Володимир та Яна взяло участь у реаліті та вирушило в Перу, щоб "освіжити" стосунки. Та чоловік не пройшов перевірку на вірність. В останньому випробуванні в шоу "Кохання на виживання", що показує "Новий канал", Володимир не зміг втриматися перед спокусливими незнайомками в сауні. Чоловік залишився з ними наодинці. До сексу не дійшло, а детектор брехні підтвердив, що за період стосунків він не зраджував дружину.

Зараз ви читаєте новину «"Вирішив дати їй моральний ляпас". Учасника реаліті "розіп'яли" в Перу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути