Ексклюзиви
четвер, 17 грудня 2020 09:43

"Були разом ще рік після проєкту". Детектор брехні викрив зраду учасника реаліті-шоу

Учасники реаліті Наталія та Максим розповіли, як склалися їхні стосунки після поїздки в Перу.

Охоронець і візажист – такі різні за професіями учасники "Кохання на виживання", що йде на "Новому каналі", прийшли на проєкт, тому що їхні погляди на кохання кардинально відрізнялися. Максим хотів швидше створити сім'ю з Наталею, а вона не була готова пускати його в своє життя. Щоб зблизити пару, їм придумали 5 випробувань. На одному з них Наталія і Максим в буквальному сенсі змішували піт, сльози і кров одне одного в маленьких чашах. Їм потрібно було пройти місцевий ритуал благословення кохання.

Автор: надане пресслужбою "Нового каналу"
  Наталія та Максим розійшлися через рік після реаліті
Наталія та Максим розійшлися через рік після реаліті

"Це якась маячня. Не розумію, навіщо мені це робити? Мені не хотілося пітніти. Не розумію, до чого потрібно було плакати через цибулю? Коли сказали змішати кров одне одного – мені стало якось страшно. Але Максим швидко різонув ножем палець, і вона потекла", - говорила жінка.

Найскладнішим випробуванням для пари виявилася перевірка на вірність. Детектор брехні показав, що за час стосунків з Наталією у Максима був секс з іншою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіла накласти на себе руки. Учасниця реаліті-шоу шокувала зізнанням

"Хоча поїздка була нелегкою, після неї Максим зробив мені пропозицію, яку я прийняла. Але стосунки складалися не дуже добре, тому про весілля ми не говорили. Були разом ще рік після реаліті. А потім розійшлися. Виграш у 35 тис. грн витратили кожен на свої потреби, адже в той момент, коли їх отримали, посварилися", - згадує Наталія.

Учасники реаліті Максим і Наталя поїхали в Перу, щоб розібратися у стосунках. Перуанські традиції, які "Новий канал" показує в реаліті "Кохання на виживання", продовжують шокувати глядачів. За статистикою, 95% місцевого населення сповідує християнство. Але коли у перуанців щось трапляється, вони біжать до шаманів.

Зараз ви читаєте новину «"Були разом ще рік після проєкту". Детектор брехні викрив зраду учасника реаліті-шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути