четвер, 29 серпня 2024 17:14

Такий шлюб приречений: три ознаки, що на подружжя чекає розлучення

Такий шлюб приречений: три ознаки, що на подружжя чекає розлучення
Емоційне відчуження: як зникнення близькості руйнує шлюб Фото: pinterest

Шлюб - це складний шлях, де кохання, терпіння та взаєморозуміння мають співіснувати. Але іноді, навіть у найкращих парах, можуть з'являтися тривожні сигнали, які натякають на те, що розлучення може бути неминучим.

Називаємо три ознаки, що стосунки між партнерами під загрозою і, швидше за все, закінчиться розлученням.

Постійна критика

Якщо спілкування між чоловіком і дружиною переважно складається з претензій і критики одне до одного, то шлюб навряд чи триватиме довго. Постійне зосередження на недоліках партнера підриває довіру і руйнує емоційну близькість.

Презирство

Ознакою швидкого розставання є також презирство та ненависть. Якщо подружжя регулярно ображає і висміює одне одного, це свідчить про втрату поваги і любові. У такій атмосфері тривале співіснування під одним дахом стає майже неможливим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які поширені звички жінок відштовхують чоловіків

Мовчання

Часті сварки і крики - це погано, але постійне мовчання також є тривожним сигналом. Якщо один із подружжя ігнорує іншого, відмовляється спілкуватися та постійно робить вигляд, що зайнятий, це вказує на емоційну відстороненість. Така сім'я навряд чи буде щасливою, і розлучення в цьому випадку майже неминуче.

Ці ознаки можуть свідчити про серйозні проблеми в стосунках, і якщо вони присутні, подружжю варто серйозно задуматися про подальшу долю свого шлюбу.

Немає таких пар, в яких ідеальні стосунки зберігаються до кінця життя. З роками зникає гармонія і починаються конфлікти в дрібницях. Почуття холонуть і це з часом може призвести до розлучення. Є ознаки, за якими стає зрозуміло, що один із партнерів продовжувати стосунки вже не хоче і не знає як про це повідомити

Зокрема, у ваш бік летить забагато причіпок та зауважень практично до всього. Хоча раніше такого не було, лише компліменти, зізнання в любові чи жартівлива критика. Якщо партнер більше не хоче бути в парі, йому не подобатиметься абсолютно все, навіть те, що раніше його захоплювало.

Зараз ви читаєте новину «Такий шлюб приречений: три ознаки, що на подружжя чекає розлучення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути