четвер, 05 вересня 2013 14:49

Побачення можна влаштувати на даху будинку чи в ботанічному саду

Побачення можна влаштувати на даху будинку чи в ботанічному саду
Фото: vk.com

Якщо хочете привернути до себе увагу жінки чи дівчини, з якою відправляєтеся на побачення, сплануйте його заздалегідь. Це радить столична сваха Катерина Шевченко.

"Зараз банальними вважаються прогулянка у парку чи похід у нічний клуб. Навіть рестораном італійської чи французької кухні вже давно нікого не вразиш, - говорить Катерина Степанівна. - Щомісяця я знайомлю по 20 пар. Клієнти часто запитують у мене, як провести перше побачення так, щоб жінка без вагань погодилась на друге. Таким раджу не забувати про романтику. Підійде ресторан у темряві, вечеря на даху будинку чи в ботанічному саду".

Якщо самі організувати таке побачення не можете, радить звертатися до послуг івент-агентств, які займаються організацією святкових заходів.

"У 16 років з дівчиною можна гуляти вулицями міста, запросити у піцерію, - розказує сваха. – Увагу старших таким завоювати складно. У червні сватала італійця до нашої українки. Думала, він романтичний. А він на перше побачення потягнув її в салон автомобілів, бо йому було цікаво, які у нас ціни. Друге побачення організувала їм я. Замовила столик на даху будинку зі свічками, фруктами і шампанським. Італієць був вражений, що в нас за 100 євро можна накрити вечерю на багатоповерхівці. А його партнерка ще місяць згадувала те побачення – теплі пледи, полуниця в шоколаді, музика і фотосесія у подарунок на фоні нічного міста".

На прохання кореспондента Gazeta.ua сваха рекомендує п'ять найвдаліших місць у Києві для першого побачення.

"Можна влаштувати побачення у темному ресторані "Dark Side". Там повечеряти в абсолютній темряві. Це допоможе обом партнерам краще розкритися і почуватися розкутішими. Вдалим буде похід на ковзанку чи роледром у будь-який з торгових центрів у Києві. Не варто йти у кіно. Там не вдасться поспілкуватися і пізнати один одного, бо вся увагу буде прикута до фільму. Якщо не любите замикатися у чотирьох стінах, раджу піти до Мосту закоханих в Маріїнському парку. Прогулянка там принесе багато позитивних вражень. Маю знайому в івент-агентстві, яка влаштовує романтичні побачення у ботанічному саду. Особливо популярна така послуга взимку, коли навколо сніг, а в оранжереях цвітуть квіти. Замовити там вечерю чи обід можна за тисячу гривень на двох. Побачення на даху не поступається жодній з перечислених пропозицій. Вразити цим вдасться навіть зовсім неромантичну людину".

Зараз ви читаєте новину «Побачення можна влаштувати на даху будинку чи в ботанічному саду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути