середа, 15 серпня 2018 01:37

Півсотні гостей гуляли тиждень: пара зіграла весілля в горах

Жан та Адріана Лешки із Закарпаття влаштували незвичне весілля на тамтешній полонині Руна Закарпатської області. Півсотні гостей гуляли майже тиждень у диких умовах, посеред мальовничої природи.

Жан та Адріана зустрілися 15 років тому і тоді ж розписалися у РАЦСі. Разом виховують 15-річну доньку Аделіну. Повінчатися вирішили через парі чоловіка, пише Карпатський об'єктив.

Автор: Карпатський об'єктив
  Свідками на церемонії вінчання були діти молодят - син Жана від першого шлюбу Артур та Аделіна
Свідками на церемонії вінчання були діти молодят - син Жана від першого шлюбу Артур та Аделіна

"Одного разу на весіллі наших спільних друзів я побився об заклад, що теж обвінчаюся з Адріаною, - розповідає Жан Лешко. - І ще, що в нас буде цікаве весілля, не банальне, як у всіх. Оскільки слово не горобець, довелося відповідати за сказане".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сімейне життя учотирьох: зіграли весілля дві пари близнюків

Сім'я мешкає в селі Оноківці, поблизу Ужгорода і займається виготовленням надгробних пам'ятників. Жан за професією художник, тому всю творчу роботу бере на себе, а жінка займається реалізацією.

Автор: Карпатський об'єктив
  Закарпатці Жан та Адріана Лешки влаштували весілля на полонині Руна
Закарпатці Жан та Адріана Лешки влаштували весілля на полонині Руна

Дозвілля пара часто проводить у горах. Чоловік захоплюється джиперством і проводить багато часу на змаганнях, а дружина його супроводжує.

"Гори – це повністю наша стихія. Тому ми навіть не сумнівалися, що весілля хочемо зіграти саме там. Готувалися до нього приблизно два тижні. Для цього навіть створили спеціальну групу у "Вайбері". Спочатку все було класно, зовсім не хвилювалися, але ближче до весілля в почалася внутрішня паніка, – розповідає Адріана. – Адже ми розуміли, що це велика відповідальність – запрошувати стільки людей на наше свято. Їх потрібно доставити на таку висоту, вони повинні бути ситими, мати свої спальні місця. Оскільки офіціантів у нас не було, мали самі слідкувати за тим, щоб гості були задоволені. Без друзів із цим усім ми би не впоралися".

Свідками на церемонії вінчання були діти молодят - син Жана від першого шлюбу Артур та Аделіна.

Весілля мало дрес-код - присутні одяглися в стилі мілітарі. Наречена була у відповідній сукні, яку шила на замовлення. Обручки пара виготовила у вигляді автомобільних шин.

"Весілля тривало майже тиждень. Усього було вдосталь: і випивки, і закуски, – розповідає подружжя. - Ми пригощали гостей різною смажениною, готували на вогні дичину, розгорнули козацький стіл. Мали насичену розважальну програму: дискотека, танець молодої та конкурси".

Автор: Карпатський об'єктив
  Обручки подружжя виготовило на замовлення - у вигляді шин позашляховика
Обручки подружжя виготовило на замовлення - у вигляді шин позашляховика
Британець Кевін Кеннеді Райан опублікував у мережі весільне фото, яке назвали одним із найкращих у світі.
Зараз ви читаєте новину «Півсотні гостей гуляли тиждень: пара зіграла весілля в горах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути