вівторок, 21 грудня 2021 10:46

Падали в холодну воду і жили на вулиці: найекстремальніші випробування "Ексів"
11

Минуло 15 тижнів складних випробувань, які проходили учасники третього сезону реаліті про стосунки "Екси".

Ведучими проєкту на "Новому каналі" є Олександр Педан і Наталія Єжова. Стосунки на міцність випробували 13 пар. Напередодні фіналу, який відбудеться 21 грудня, для Gazeta.ua зібрали найекстремальніші завдання "Ексів".

На п'ятому тижні реаліті порушували питання сексу в парах. Учасники ділилися проблемами, пов'язаними з інтимом, та обговорювали те, про що раніше мовчали. Одне із завдань епізоду знімали вночі біля Київського моря.

На вулиці було +13°С, дув сильний вітер. За умовами випробування, один із ексів у халаті лежав на ліжку, прикріпленому над басейном, а інший тягнув за мотузку це ліжко, щоб дістати запрошення на романтичну вечерю. Що ближче конверт, то більший кут нахилу ліжка над водою, а також ймовірність, що партнер упаде у воду, температура якої +15°С.

"Під час оголошення правил я стояла на вузькій залізній конструкції над басейном. Взуття – на підборах, а тут піднявся сильний вітер, тож було страшно та небезпечно. Ми з командою вчасно це зрозуміли, тому я перевзулась у черевики. У результаті обійшлося без купання у басейні", - поділилася Єжова.

Під час випробування пара таки впала в холодну воду. Але команда реаліті швидко її зігріла.

Ведучими проєкту "Екси" є Олександр Педан і Наталія Єжова
Фото: надане пресслужбою "Нового каналу"
Стосунки на міцність випробували 13 пар
На 12-му тижні чоловіки з жінками обмінялися ролями. Учасники разом з командою проєкту виїхали жити на берег Десни
За їжу та воду теж треба було боротися. Продукти добували чоловіки
На 12-му тижні чоловіки з жінками обмінялися ролями. Учасники разом з командою проєкту виїхали жити на берег Десни

Ще з другого тижня проєкту учасники почали усвідомлювати проблеми в парі та боротися з ними. Їм підготували для одного із завдань судна, в яких напередодні зробили отвори. Одна проблема пари відповідала одній дірці в човні. Екси мали переплисти на інший берег озера. Можна було або брати швидкістю, або збирати на шляху пляшки з пробками, щоб затикати отвори в човні.

На 12-му тижні чоловіки з жінками обмінялися ролями. Учасники разом з командою проєкту виїхали жити на берег Десни. Випробування на міцність та витримку почалося ще вдома, коли речі із собою збирали не жінки, а чоловіки. А учасниці, своєю чергою, відповідали за те, де жити.

"Щоб заробити комфортний намет, ми мали з'їсти неприємні речі: цибулю, лимон, личинки, свинячу шкуру та тваринний жир. Напередодні цього завдання ми з моїм хлопцем Єгором посварилися. Але я розуміла, що незважаючи ні на що хочу дбати про нього, на мене можна покластися, і важливо, щоб він це розумів. Тому з'їла всю ту гидоту", – згадувала Ілона Рябова.

За їжу та воду теж треба було боротися. Продукти добували чоловіки. Не без допомоги жінок. Вони малювали для своїх коханих карту місцевості, де було заховано продукти. А за воду учасниці билися у бруді.

Останнє випробування сезону відбувалося на 30-метровій висоті. У стосунках треба довіряти одне одному, вміти слухати та домовлятися, не приховувати думки та емоції. На завданні фінального випуску учасники мали поєднати все це та показати, що урок засвоїли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виконуйте вправи "тежитися" і "микатися" - як підготуватися до знайомства з рідними партнера

"Учасникам потрібно було зі спеціальним обладнанням пройти 50 метрів мотузкою з даху одного 12-поверхового будинку на дах іншого. Я напросився протестувати це завдання. Коли підійшов до краю, зрозумів, що це найскладніше та найбільш екстремальне випробування, яке взагалі було на проєкті", - поділився Педан.

У 13-му випуску реаліті "Екси" показали один з тижнів учасників у таємному форматі. Уперше на телебаченні в проєкті зіграли в гру "Мафія". Ведучий програми Олександр Педан розповів, що спочактку учасники заповнили спеціальні "Угоди з совістю", які і допомогли визначити Мафію.

Зараз ви читаєте новину «Падали в холодну воду і жили на вулиці: найекстремальніші випробування "Ексів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути