Ексклюзиви
неділя, 23 лютого 2020 22:46

Які знаки зодіаку не вміють любити

Які знаки зодіаку не вміють любити
Найбільше не вміють любити Козероги. Фото:images.unian.net

Багато хто думає, що любити можуть абсолютно всі люди.

Астрологи з цим не погоджуються. Зокрема, астрологиня Людмила Булгакова розповіла про знаки зодіаку, які не вміють любити, пишуть "Факти".

Козеріг

"На перше місце я б поставила дуже непростий і найзакритіший від оточуючих знак зодіаку - Козеріг. Про його суть говорить девіз: "Я використовую". З одного боку, вони дуже розважливі й експлуатують все і вся, що може принести їм користь: обставини, ситуації, своє соціальне і професійне становище і, як це ні сумно, ставлення до них інших людей — родичів, друзів і коханих. Причому, Козероги ніколи не вважають таку лінію поведінки соромом, тому що на їх погляд - в цьому житті всі використовують усіх, і вони можуть тільки пишатися тим, що роблять це першими і отримують дивіденди, які хтось упустив", - сказала Булгакова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21 лютого: фінансовий прогноз на п'ятницю потішить багатьох

Близнюки

Люди цього знаку дуже непостійні, тому не можуть визначитися, кого їм любити і не люблять нікого. А ще двоїстість Близнюків позбавляє їх можливості любити: будучи людиною, "два в одному", вони задовольняються один одним і третій в їхній компанії найчастіше виявляється зайвим. Представники знаку володіють рідкісним важливою властивістю - на відміну від багатьох інших людей зодіаку, вміють любити себе, а це вже саме по собі багато значить.

Телець

Представники цього знаку не дуже люблячі через свою приземленість і пристрасть до смачної їжі, комфорту, сексу. Також вони неповороткі і не вміють спілкуватися з представниками протилежної статі, незграбно заводять романи і фліртують. Дбати про людину, яка поруч також не вміють. У шкільному віці, наприклад, закоханий Телець замість того, щоб дарувати симпатичній йому дівчині квіти, читати їй вірші і запрошувати в кіно, буде смикати її за кіски і закидати її рюкзак на шафу. Природно, розлючена дівчина не тільки не відповість на його почуття, але і втече від такого кавалера. Ще один "недолік" Тільця в тому, що він є трудоголіком, який днює і ночує на роботі. Так, він забезпечує свою сім'ю всім необхідним, але при цьому зовсім не приділяє уваги своїм домочадцям. І абсолютно щиро не розуміє, чому вони через це ображаються.

Кожен знак зодіаку має свій темперамент у сексі. Щоб краще дізнатися вподобання, варто ознайомитися з описами знаків зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Які знаки зодіаку не вміють любити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути