Ексклюзиви
вівторок, 26 листопада 2019 01:17

Назвали знаки Зодіаку, які є найпалкішими коханцями

Назвали знаки Зодіаку, які є найпалкішими коханцями
Секс Близнюків: назвали найпалкіших коханців Фото: mignews.com

Кожен знак зодіаку має свій темперамент у сексі. Щоб краще дізнатися вподобання, варто ознайомитися з описами знаків зодіаку.

Овен (21.03-20.04)

Їм під силу не просто з півоберту "завести" партнера, але і розпалити полум'я пристрасті навіть з найстриманішим із них. Ці невгамовні люди влаштують справжню пожежу на рівному, здавалося б, місці. З їх напористістю не складе особливих труднощів повалити свого партнера на спину, встати над ним на колінах і передчувати задоволення від захоплюючої "поїздки верхи". З Овнами не потрібно нічого соромитися, навпаки, можна дозволити собі рухатися так швидко, як це дозволяє ваш сексуальний темперамент!

Телець (21.04-21.05)

Для цього знака Зодіаку взагалі властиво опановувати партнером ззаду, обвивши його руками, пестячи його плечі, груди, живіт. Тельці ненавидять в сексі поспіх. Для них важливо поніжитися, до останньої краплі відчути глибину одержуваного задоволення і тільки потім наблизитися до піку сексуального задоволення. Крім того, у Тельців неймовірно чутлива шкіра, яка відгукується на самі ледь вловимі дотики.

Близнюки (22.05-21.06)

Близнюки в сексі обожнюють всілякі погладжування. Найкраще, коли партнери лежать обличчям один до одного. Близнюки божеволіють від сексу в русі, так що періодичні перекати з одного боку на інший матимуть неймовірний ефект.

Будучи повітряним знаком, Близнюки, подібно струні на вітрі, дзвенять і вібрують від найменших і ледь відчутних вражень. Чуйність – найяскравіша риса Близнюків, тому представники даного знаку Зодіаку потребують найрізноманітніших еротичних відчуттях.

Рак (22.06-22.07)

Представники цього знаку Рак є дуже чутливими, які вічно перебувають в пошуку якоїсь особливої ​​інтимної близькості. Буде непогано розташуватися на ліжку і рухатися з партнером в єдиному ритмі повільних, але вельми відчутних рухів тіла. Тому потрібно притиснутися до такого партнера максимально близько, щоб дати йому відчути ваше тіло всіма клітинками його власного. Раки обожнюють оральні ласки і більше інших знаків Зодіаку шукають в сексі повного фізичного та емоційного возз'єднання зі своїм партнером.

Лев (23.07-23.08)

Відома тяга левів до розгойдування під час сексу, як на гойдалках. При цьому партнери часто тримають один одного за руки. Така тактика призводить до швидкого наростання сексуального задоволення, а тому, якщо є бажання ще трохи потім і накрутити свого партнера, можна на мить зупинитися. Представники даного знака Зодіаку в сексі просто неприборкані і гарячі.

Діва (24.08-23.09)

В інтимних стосунках Діви шукають витонченості. Вони не кричать про свої почуття, а віддають перевагу приховану своїх суто особистих відносин від сторонніх нахабних очей. Скритність Дів проявляється і в тому, що їх любовне побачення перетворюється в таємничий ритуал з обов'язковою довгограючою прелюдією. При цьому зайва скромність Дівам не притаманна.

Терези (24.09-23.10)

Представники даного знака Зодіаку воліють займатися сексом зверху вниз, переплітаючись при цьому руками і ногами зі своїм партнером. Щоб трохи вгамувати швидко наростаюче збудження, можна на мить зупинитися і чуттєво попестити один одного в найбільш інтимних місцях. Найбільше задоволення Терези отримують, досягаючи оргазму, дивлячись при цьому в очі свого партнера.

Скорпіон (24.10-22.11)

Палкий і неприборканий темперамент Скорпіона можна спробувати приручити в позі "Анаконда", яка відрізняється неймовірною чуттєвістю. Свою партнерку (або партнера) Скорпіону не складе особливих труднощів укласти на спину і всістися на неї зверху, повернувшись спиною. Після цього Скорпіон повільно, але вірно, візьметься пестити статеві органи. Досить ще трохи нахилитися і вперед, а потім вигнутися всім тілом, щоб відчуття було повним. Якщо ви Скорпіон, то найменша іскра може послужити причиною шаленого полум'я. Будучи чарівними і володіють гіпнотичним даром, представники даного знаку Зодіаку приходять в захват, коли бачать, що їхнім бажанням підкоряються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що брешуть чоловіки: 12 поширених хитрощів

Стрілець (23.11-21.12)

Стрільці відрізняються пристрастю до диких форм любові. Незважаючи на те, що Стрільці вміють йти на компроміси, ритм і темп задаватимуть самостійно. Вони відрізняються дикістю в сексуальній поведінці, знаходячи невимовне задоволення в підпорядкуванні власним божевільним тваринним інстинктам.

Козеріг (22.12-20.01)

Козеріг повинен лідирувати у всіх сферах життя, в тому числі і в сексі. Неймовірні за силою відчуття отримують від стрибків на корточках або на колінах один у одного. Темп – розмірений галоп. Козероги люблять, коли їх таємні бажання пробуджують за допомогою ніжних, чуттєвих, але наполегливих погладжувань. Вогонь пристрасті підтримують в рівній мірі з партнером, при цьому не гребують оральними ласками, які їх самих призводять до крайнього ступеня збудження.

Водолій (21.01-19.02)

Неймовірно збудливо діють на представників даного знаку Зодіаку розмови на гарячі теми. Водоліям властива здатність відчувати багаторазовий оргазм! Так що вам можна тільки позаздрити. Їм необхідний доступ до численних експериментів, в результаті яких на світ з'являються непередбачувані сексуальні бажання. Водолії не страждають егоїзмом, а тому в повній мірі не тільки беруть, а й віддають своєму партнеру всілякі ласки.

Риби (20.02-20.03)

Риби є неймовірними ідеалістами, тому до своїх партнерів пред'являють підвищені вимоги. Сексуальність ніжних і мрійливих Риб черпає свою енергію з емоцій, які їх буквально переповнюють. Незважаючи на те, що Риби відмінно знають про свою зовнішню привабливість для протилежної статі, вони нерідко прикидаються підкореними і пливуть за течією.

Експерти пояснили, з яким чоловіком секс може бути небезпечним. Люди, байдужі до комфорту інших, не будуть звертати увагу й на протести в ліжку.

Для жінок, яким подобаються чоловіки, що живуть за своїми правилами, є ймовірність натрапити на небезпечного коханця. Він принесе чимало проблем. Психологи назвали кілька ознак, за якими можна оцінити рівень небезпеки.

Зараз ви читаєте новину «Назвали знаки Зодіаку, які є найпалкішими коханцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути