середа, 20 листопада 2019 01:45

Про що брешуть чоловіки: 12 поширених хитрощів

Чоловіки-маніпулятори схильні до патологічної брехні. Вони створюють досить переконливий і харизматичний образ для оточуючих: милі, товариські і ввічливі. Розпізнати їх на перших етапах знайомства дуже складно. Як же їм вдається так довго нас обманювати?

1. "Я ніколи тебе не обдурю і не зраджу"

 

Я брешу вже зараз, коли говорю це. Ти ж знаєш сама - людина, яка завжди говорить правду, не стане нікого в цьому переконувати. Їй це просто не спаде на думку. Причина, що я ніколи тобі не брехатиму полягає в тому, що ти рано чи пізно помітиш відмінності між моїми словами і вчинками. Ламаючи голову, чому я раптом вчинив так жорстоко, ти будеш згадувати, як я запевняв, що я чесна людина і завжди тримаю себе в руках. Я не здатний зробити нічого подібного.

Ти будеш у повній розгубленості і захочеш повірити в ту людину, якою я тобі уявлявся, а тією, хто я є насправді.

2. "З глузду з'їхати, як багато у нас з тобою спільного!"

Божеволіти необов'язково - я вже встиг тебе вивчити і тепер відображаю як в дзеркалі. Поки ми спілкувалися з тобою, я встиг дізнатися твої найпотаємніші мрії і слабкості. З самого першого побачення я намагався поступово з'ясувати, чого тобі бракує в житті.

Тепер я "прийму форму" твого ідеалу, ту людину, з якою ти завжди хотіла бути, - принаймні на той час, поки не отримаю все, що хочу. Потім буду час від часу знімати маску, і скоро ти не зумієш пізнати людину, в яку закохалася спочатку.

3. "Пишу тобі, просто щоб сказати, що сумую за тобою"

Я хочу знати, що в мене, як і раніше, є контроль над тобою і твоїм життям.

Це тест, я буду іноді його проводити після того, як зникну на кілька днів. Або після того, як раптом поведу себе грубо. Або змушу ревнувати, зустрівшись зі своєю новою жертвою. Я посилаю ці короткі повідомлення, щоб переконатися, що як і раніше важливий для тебе, що ти все ще чекаєш мене. Упевнений, ти мене пам'ятаєш.

4. "Мені дуже шкода, вибач. Я був сам не свій "

Це в точності я, такий, який є насправді. Мої вчинки вже повинні були натякнути тобі про це. Звичайно, я буду вибачатися час від часу, щоб припинити розмову про мою поведінку або змусити тебе подумати, що це була випадковість. Сподіваюся, що ти на це купишся. Якщо ти мене знову пробачиш і впустиш в своє життя, обіцяю тобі - подорож буде незабутньою.

5. "Я просто дуже зайнятий зараз"

 

Ти проміжна зупинка. Ти потрібна мені, щоб я відчував свою значимість. Я дійсно зайнятий - в мене немає часу на тебе, поки я продовжую спілкуватися з іншими. Але я буду щасливий тримати тебе в підвішеному стані. Буду посилати повідомлення, а потім пропадати на кілька днів, змушуючи чекати, коли приділю тобі увагу знову. І хто знає, можливо, одна або дві жертви відпадуть, і ти займеш нову позицію в моїй щотижневій ротації.

6. "Я багато разів переїжджав - взагалі люблю подорожувати"

Люблю залишати ті місця, де мене розкусили, і починати все спочатку. Кожен раз, коли приїжджаю на нове місце, починаю нове життя з чистого аркуша. Яке полегшення, що не доводиться розбиратися з наслідками минулих пригод. Коли запаси довірливих шукачок любові виснажуються, приходить час знову пакувати валізи і вирушати в нове місто. Я залишаю за собою слід з ошуканих сердець, куди б не йшов.

7. "Всі вони нічого не значать для мене. Ти моя єдина"

Як чудово створювати різноманітні любовні трикутники і бачити, як навколо мене киплять пристрасті і за мене борються. Я харчуюся цим обожнюванням і увагою прихильниць. Насправді я не планую вибирати когось з них - просто насолоджуюся грою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому іноді варто ігнорувати чоловіків

8. "Я не прийшов, тому що затримався з друзями"

 

Кожен раз, коли я зникаю без попередження, я намагаюся спокусити одного з цих друзів жіночої статі. Але не турбуйся, ти теж можеш бути моїм другом.

9. "Зраджувати підло і принизливо"

Це принизливо, але з одним застереженням: якщо це робиш ти. Для мене є інші стандарти. Я очікую від тебе повної прозорості та лояльності, в той же час я вільний для різних пригод і пошуків.

Ми будемо як і раніше пов'язані з тобою незримою ниткою - для сексу, грошей, спілкування і підтримки. Словом, все, що ти можеш мені запропонувати.

10. "Моя колишня дівчина була жахливою, вона мені брехала"

Насправді це я був нечесним і брехав. Я зрадив її, і вона більше не захотіла цього терпіти. Вона побачила те, що я приховую під маскою. Але поки ми з тобою ледве знайомі, про це важко здогадатися. І тому я розповідаю тобі ці історії про те, як мене поранили. Обійми мене, пожалій, залікуй рани. Поверни мені знову душевну рівновагу і віру в людство.

11. "Я не міг від неї відчепитися, вона просто з розуму сходить від мене"

Колишні дівчата можуть знати про мене набагато більше, ніж знаєш ти. Іноді хтось із них може намагатися попередити тебе про щось. Наприклад, про те, що я схильний до насильства або обману. Звичайно, ти не звернеш на їх слова уваги, тому що я встигну переконати тебе, що всі вони пристрасно в мене закохані і заздрять нашому щастю. Вони хочуть повернути мене, і їх слова не мають нічого спільного з тим болем, який я встиг їм заподіяти.

12. "Раніше я грав в любов, але тепер хочу серйозних стосунків на все життя"

Ти готова повестися на цю нісенітницю? Сподіваюсь що так. Я збираюся дуже скоро опинитися з тобою в одному ліжку і робити це час від часу, щоб ти думала, що одного разу ми опинимося в серйозних відносинах. В мене невичерпна фантазія. Єдина правда в тому, що я ніколи не змінююся.

Нарциси і соціопати погано розуміють суть відносин, тому вони вкладають багато сил у створення ефектного образу. Але дія першого враження не триває вічно. Пил, який вони пускають в очі, рано чи пізно спаде. На жаль, часто партнери і друзі настільки прив'язуються до них, що не знаходять в собі сили розірвати відносини. Але часто інтуїція вловлює те, що дисонує з ідеальною картинкою в нашій голові: холодний погляд, швидка зміна тону, неприкриті лестощі. Прислухайтеся до своїх відчуттів, якщо вони подають тривожні сигнали, - можливо, від цієї людини варто триматися подалі.

Зараз ви читаєте новину «Про що брешуть чоловіки: 12 поширених хитрощів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути