середа, 23 жовтня 2019 01:45

Чому іноді варто ігнорувати чоловіків

Чоловіки часто ведуть себе так, ніби їм ніхто не потрібен. Але спробуйте ігнорувати чоловіка і побачите, що станеться. Це один із самих вірних способів завоювати і утримати об'єкт вашої уваги.

Навіщо потрібно ігнорувати чоловіка?

 

З чоловіками в більшості своїй все досить просто. Якщо ви переслідуєте їх, вони від вас тікають. Якщо ви занадто нав'язливі, вони зникають. Якщо ви занадто доступні, ви не так привабливі для чоловіка. Чому ж іноді варто ігнорувати чоловіка, який вам подобається?

1. Розбудіть в ньому мисливський інстинкт

У кожному чоловікові живе інстинкт мисливця. Немає нічого більш привабливим для них, ніж гонитва за тим, що вони не можуть спіймати або мати. Демонструючи байдужість і викликаючи в нього відчуття, ніби ви для нього недосяжні, ви підсилите його бажання. Нам завжди найбільше хочеться те, що нам недоступне.

2. Стимулюйте його честолюбство

Чоловік прагне відчути себе переможцем і бути успішним в усьому. Якщо ви будете для нього непідкореною вершиною, то станете найбажанішою метою. Незважаючи на безсилля чоловік буде сподіватися підкорити вас.

Бажаючи здобути контроль над вами, він божеволіє, адже попри усі його старання, ви поводитеся, ніби вам байдуже. Не думайте про те, що він здасться і відмовиться від вас. Ігнорування змусить його ще більше старатися.

3. Допоможіть йому відчути вашу унікальність

 

Часто, коли дівчині подобається чоловік, вона намагається всіляко привернути його увагу, фліртує, ловить кожне його слово і тішить його самолюбство.

Якщо ви хочете завоювати увагу чоловіка, який звик, що його обсипають жіночою увагою, вам потрібно відрізнятися від інших.

Ігнорування зіб'є його з пантелику. Дівчата, які його не цікавлять, не можуть від нього відірватися, а та, яка привернула його увагу, не хоче нічого про нього знати. Це змусить його думати про те, що ви особлива.

4. Він буде шукати вашої уваги

Багато чоловіків хочуть уваги і захоплення. Якщо ви зробите вигляд, що вам байдуже, це змусить його більше докладати зусиль, щоб знову заволодіти вашою увагою. Чим довше він не отримує вашої уваги, тим більше стає одержимим.

5. Навчіть його цінувати вас

Деякі чоловіки нехтують жінкою у відносинах, не приділяючи їм увагу. Ігнорування може стати хорошим способом продемонструвати йому як це - знецінювати чиїсь почуття. Відгородившись, ви змусите його двічі подумати, що саме ви важливі для нього.

Це також надасть йому важливий урок. Якщо він не може змінитися і ставитися до вас по-іншому, сміливо прощайтеся з ним і йдіть.

6. Заради збереження мирних відносин

 

Іноді варто ігнорувати чоловіка, щоб тримати його в узді. Деякі представники сильної статі люблять провокувати своїх коханих, особливо, якщо хочуть викликати певні переживання.

Якщо чоловік періодично намагається вивести вас з рівноваги, спробуйте ігнорувати його поведінку. Відмовляючись брати участь у його іграх, ви нарешті припините таку поведінку і можливо навіть отримаєте спокійні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Про що і як говорити на першому побаченні

Як ігнорувати чоловіка правильно

1. Припиніть все спілкування

Якщо ви хочете, щоб він про вас думав, дайте йому час, щоб у нього була можливість за вами скучити. Він не зможе нудьгувати, якщо ви постійно з ним розмовляєте. Припиніть на деякий час йому дзвонити і відправляти повідомлення.

2. Не поспішайте

Миттєва реакція на його прохання натякає йому про те, що ви завжди доступні йому при будь-якому зручному випадку. Він вам написав? Не поспішайте відповідати. Почекайте трохи. Може кілька годин або днів. Покажіть, що у вас багато своїх справ. Чоловіки люблять погоню, тому не варто піддаватися відразу на його вимоги. Примусьте його якийсь час почекати, але не довго, щоб він не втратив інтерес.

3. Не розкривайте всі карти відразу

 

Чоловікам подобається легка загадковість. Вам необов'язково розповідати про себе все відразу. Чоловік схильний швидко втрачати інтерес, якщо він все про вас знає. Так йому здається, що він вас вже підкорив і ви не викликаєте у нього захоплення. Пам'ятайте про те, що чоловікам подобається полювання і виклик.

4. Будьте готові піти

Якщо ви хочете, щоб чоловік прагнув до тривалих відносин з вами, не забувайте про самоповагу. Дотримуючись своїх стандартів, ви відсієте тих чоловіків, які будуть маніпулювати вами, і привернете тих, хто буде вас поважати, і тих, з ким варто будувати відносини.

Чоловіки це відчувають. Навіть якщо він високий і привабливий, він відчуває, що, якщо вам зрадить, буде погано з вами поовдитиися або користуватися вами, ви просто підете.

5. Будьте собою

Не варто прикидатися кимось ще, щоб догодити йому. Будьте спонтанні, іноді дозволяйте собі трохи подуркувати і повеселитися. Коли ви будете не разом, він зможе порівняти вас з іншими і зрозуміти наскільки унікальною ви є.

Чоловіки сприймають інформацію очима. Вони зчитують сигнали, які ви їм подаєте, спираються на ваші жести і міміку, щоб зрозуміти, як діяти далі. Посмішка - найпростіший спосіб показати свій інтерес чоловікові. Під час розмови намагайтеся зробити так, щоб ваше тіло було направлено в його сторону, трохи скоротіть відстань між вами і нахиліть голову, щоб він зрозумів, що спілкування з ним доставляє вам задоволення. Постарайтеся не схрещувати руки і не озиратися, коли він з вами розмовляє. Це сигналізує про відсутність інтересу і вбиває бажання продовжувати з вами більш серйозні відносини.

Зараз ви читаєте новину «Чому іноді варто ігнорувати чоловіків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути