субота, 06 жовтня 2012 07:28

Як вмовити чоловіка купити нові туфлі

Як вмовити чоловіка купити нові туфлі
livejournal.com

"Про те, як навчити чоловіка задовольняти і розуміти матеріальні потреби жінки, написана не одна книга відомими психоаналітиками, – каже Марта Стасюк, практичний психолог, 48 років. - Але дедалі частіше до мене приходять жінки на консультацію з проблемою скупості чоловіка. Любі мої жінки, авторитетно заявляю вам, немає скупих чоловіків, тут є два варіанта: або покупка, яку ви вимагаєте, насправді не потрібна, або ви просто не вмієте пояснити чоловікові свої потреби. Зауважте, ми зараз говоримо про звичну стандартну українську сім'ю, де ніхто з її членів не має проблем з наркотиками, алкоголем, де жінка не заробляє вп'ятеро більше за чоловіка, про таке собі середньостатистичне подружжя."

Психолог стверджує, не зважаючи на проникливість, вигадливість та самодостатність сучасної жінки, дами ще досі не знають, як говорити з чоловіком, в який момент і найосновніше – що говорити.

- Найперше, що вам треба зробити, то скласти список своїх потреб. Звісно вони повинні бути реальні і можливі для доходів чоловіка. Наприклад, на 6 місяців вперед. Через кілька днів підкорегуйте його (список), потім рішуче все ж викресліть кілька зайвих пунктів. Залишіть те, що на 50% вам справді потрібно, а на решту 50% вам дуже хочеться, при чому вже давно. Після того повісьте "список бажань" на холодильник.

Психолог переконана, це надважливо, адже чоловік щоразу, як відчинятиме дверцята холодильника, мимоволі нагадуватиме собі, що дружина чогось потребує.

- Другим важливим пунктом є розмова, час розмови і місце. Зазвичай, коли чоловік повернувся додому, прийняв душ, смачно повечеряв і всівся чи влігся, аби подивитися фільм, новини, футбол, та будь-що, ось тоді жінка думає так – він не голодний, в гуморі, день був не важкий, проблем на роботі немає, можна говорити. Ось груба помилка. Дами, говорити треба тоді, коли чоловік готовий слухати, а не тоді, коли він запланував дивитися телевізор. Ні в якому разі не ставте свою потребу розмовляти про нову покупку вище чоловікової потреби відпочити.

Марта Стасюк запевняє, діалоги, розпочаті невчасно, особливо ті, які стосуються фінансових витрат, викличуть в чоловіка як мінімум байдужість, а часто й агресію.

- Наступне. Як говорити? Якщо ви почнете свою розмову в відповідний момент, але зі слів "Я б хотіла з тобою поговорити про дещо. Я розумію, що зараз не найкращий час для незапланованих покупок. Але зрозумій мене - я жінка, я хочу нові туфлі", то ніякі туфлі чоловік не буде купувати. Він подумає, якщо ви прекрасно розумієте, що зараз не час, то зрозумієте і, його відмову. Будьте впевнені, лаконічні і логічні у висловлюваннях. Я не кажу вам тренуватися перед дзеркалом з промовою, ви ж не на співбесіду йдете, а з рідним чоловіком хочете говорити. Просто обдумайте все, а тоді вже конкретно скажіть: "Любий мені потрібні нові туфлі. Зараз дуже вигідно купувати, бо в фірмових магазинах предостатній вибір і хороші сезонні знижки. Я дещо пригледіла вже. Може сходимо ближчими вихідними за покупкою?"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де українкам легше себе реалізувати?

Психолог пояснює, що в такому випадку чоловік зрозуміє, дружина не тільки хоче нові туфлі, а й хоче зекономити його гроші, адже пропонує піти в магазин зі знижками. Жінка може додати, каже Стасюк, що покупка "не горить", адже вона ще маєте в чому ходити, але, якщо не купити зараз, згодом доведеться викласти за ті ж туфлі більшу суму.

- Не забудьте подякувати. І не слухайте незадоволених життям дамочок з дурнуватими порадами, які розповідають направо і наліво, що після того, як чоловік щось купив, треба йому влаштувати незабутню ніч і висіти на шиї з обіймами ще три дні. Не продавайтеся і не принижуйтеся. Краще покажіть чоловікові, що насправді для вас важливо не те, що ви маєте, а те, кого ви маєте. Це буде найкраща подяка для нього, повірте.

Зараз ви читаєте новину «Як вмовити чоловіка купити нові туфлі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути