четвер, 06 вересня 2018 05:28

Як правильно розпочати стосунки в цифрову еру

Як правильно розпочати стосунки в цифрову еру
Соцмережі впливають на щирість стосунків і любов. Фото gs.fm

Психологи впевнені, що видалення акаунтів із сайтів знайомств і колишніх коханців із друзів в соцмережах доводить щирість почуттів.

"В еру соціальних мереж і додатків для швидких знайомств проявити серйозність своїх намірів можна набагато легше, ніж раніше. Психологи рекомендують видалити подібні додатки і акаунти з сайтів знайомств, щоб проявити відданість і почати довірчі відносини", - передає The Independent.

Психологи розповіли, яким чином партнер може проявити свою відданість на початковому етапі відносин.

"Видаляючи ці додатки зі свого смартфона, людина доводить, що вона серйозно ставиться до відносин і має намір будувати міцний зв'язок з партнером", - стверджує відомий психолог Меделін Мейсон Роунтрі.

Її думка збігається з порадами дейтинг-коуча Джеймса Пріса, який вважає видалення додатків для пошуку партнера основою потенційно успішних відносин:

"Це важливий крок на шляху до побудови серйозних довірчих відносин. Таким чином, ви демонструєте партнерові, що ваш пошук закінчено і ви готові до початку нового етапу в своєму житті", - каже він.

Однак, він також додає, що з видаленням додатків і акаунтів з сайтів знайомств не варто поспішати:

"Якщо ви тільки почали зустрічатися, вам не варто поспішати. Зачекайте моменту, коли ви почнете спати разом в одній квартирі і говорити про майбутнє. Це, ймовірно, найкращий час для очищення простору в своєму смартфоні і серці для нового партнера".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гнітюча самотніть: соцмережі руйнують психіку дітей

Користування Інстаграмом призводить до виникнення у жінок серйозних проблем зі здоров'ям. Усе через захоплення популярними дієтами й "здоровим способом життя", які активно рекламуються в цій соцмережі. Дослідження показують, що жодна інша інтернет-спільнота не чинить настільки сильного впливу, як Інстаграм.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно розпочати стосунки в цифрову еру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути