Ексклюзиви
вівторок, 25 червня 2019 01:35

Як поводитися в стосунках - 5 жіночих помилок

  Жінки зазвичай хочуть перевиховати чоловіків, а от чоловік, вибираючи жінку, прагне до того, щоб його полюбили і прийняли таким, яким він є.
Жінки зазвичай хочуть перевиховати чоловіків, а от чоловік, вибираючи жінку, прагне до того, щоб його полюбили і прийняли таким, яким він є.

Є жінки, які не можуть гідно влаштувати особисте життя. Їм важко зрозуміти, чому так відбувається. Але буває і так, що сім'я є, а проблем все одно багато. Жінці нема за що похвалити свого чоловіка, висловлюються лише претензії. Гармонійні стосунки в сім'ї відсутні, справжнього чоловіка поруч немає.

Якщо ви хочете бачити поряд з собою справжнього чоловіка, то й самі поводьтеся як справжня жінка, а не як чоловік. Є одна мудра фраза: "Кого бачите, того і зрощуєте". Постарайтеся її запам'ятати. І тоді не будете притягати чоловіків-ганчірок.

Будете бачити в своєму чоловікові тільки хороше, добре й отримуватимете. Будете шукати щодня в ньому негативні сторони, то безумовно їх побачите. Є лише кілька елементарних помилок, які люблять робити жінки.

Помилка перша. Неправильно обраний чоловік

Ця жіноча помилка початкова. Череда проблем починається саме з неї. Жінки, як правило, вважають за краще вибирати чоловіка розумом, а не серцем. Кожна прагне підігнати його під свої параметри і критерії. Одні звертають увагу тільки на зовнішність, інші на фінансову спроможність, третім потрібен лише партнер по бізнесу, а комусь просто надійний друг. А думка просто про коханого чоловіка навіть не виникає.

 

Як вирішити проблему? Треба відключити розум. Подумайте про те, як ви себе відчуваєте з ним поруч, чи присутнє у відносинах щастя? Ви відчуваєте себе коханою? Розмовляйте тільки зі своїм серцем, не слухайте поради подруг. Не можна приносити в жертву любов заради фінансової вигоди або якихось зовнішніх атрибутів.

Помилка друга. Критика і прагнення переробити чоловіка

Саме через цю помилку відбувається безліч розлучень, руйнуються сім'ї. Цю помилку роблять сотні тисяч жінок. Адже їм за своєю природою дано все прикрашати, переробляти, поліпшувати. Але робити це з чоловіком дуже небезпечно, просто не можна. Чоловік, вибираючи жінку, прагне до того, щоб його полюбили і прийняли таким, яким він є. Це базовий і найголовніший чоловічий критерій при виборі жінки.

Проблему жінка створює і тоді, коли критикує чоловіка, висловлюючи своє невдоволення. Але ж набагато простіше його попросити про те, що потрібно. Проблема моментально вирішиться.

Ловите себе на тому, що знову виникла потреба переробити чоловіка? Зупиніться. Погасіть в собі це бажання і скажіть йому про свою любов. Чоловіки на підсвідомому рівні чітко зчитують думки і настрій коханої людини. І самі намагаються змінитися в кращу сторону. Йому самому захочеться виправдати вашу любов. Завжди від чистого серця дякуйте чоловікові за підтримку і допомогу.

Помилка третя. Перекладання на себе чоловічих функцій

 

"Сила жінки в її слабкості". Але часто жінки поводяться, наче вони чоловіки. Так, були роки, коли наші бабусі вимушено себе вели таким чином. Вони покладали на себе чоловічі справи під час війни, коли були відсутні чоловіки. Але і зараз жінки прагнуть бути сильними, незалежними, цілеспрямованими. Приймають на себе відповідальність за виконання рішень. Але треба проявляти більше якостей жіночих, бути м'якими.

Згадуйте, підходячи до будинку після роботи, що вдома ви - мати, дружина або просто жінка. Нехай чоловічі якості проявляє чоловік. Частіше просіть його допомогти вам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У чому не варто дорікати чоловікам

Четверта помилка. Зайва турбота або опіка

Дуже часто дружина перетворюється в маму для чоловіка, піклується про нього як про маленьку дитину. Чоловік швидко до цієї турботи звикає, йому так навіть зручніше жити. І в результаті він перестає бачити в дружині жінку, втрачає до неї інтерес. А деяких чоловіків навіть дратує таке материнське ставлення. Вони починають шукати на стороні жінку і самі про неї піклуються. Їм так жити комфортніше.

 

Що в цьому випадку робити? Нічого. Нехай починає про себе піклуватися сам. Залиште його в спокої. Звісно, піклуватися і далі необхідно, але не надмірно. Чоловіки знайдуть вихід з будь-якої ситуації, не треба давати їм корисні поради.

П'ята помилка. Живу для чоловіка і дітей

Більшість жінок, вийшовши заміж, відразу про себе намагаються забути. Їх вже не цікавить попереднє життя. Вони повністю присвячують подальше життя сім'ї. Але при такому розумінні життя втрачається баланс між головними сферами. Людина повинна себе реалізовувати в стосунках, кар'єрі, самовдосконаленні, фізичному розвитку і т. д. А не лише в чомусь одному. Та й чоловіка дратуватиме постійна присутність жінки завжди і всюди. Треба не тільки чоловікові давати можливість самореалізації, але думати і про свою теж. Кожен повинен мати особистий час для спілкування з друзями, для відпочинку.

Доглядайте за собою. Згадайте, що ви красива і розумна жінка. Більше займайтеся собою, а не чоловіком. Не шкодуйте для себе ні часу, ні грошей. Дозволяйте собі спілкуватися з друзями, не забувайте про свій внутрішній стан. Любіть себе більше за інших. Ви побачите, що оточення стане гармонійним, а близькі люди - найщасливішими.

Намагайтеся зрозуміти, що ви самі хочете внести в стосунки? А чи вносите? Що отримує від вас чоловік? Ви чекаєте від нього ласки, уваги, захисту? А він це отримує від вас? Не треба вимагати, а треба дарувати добро, турботу і любов. У відповідь отримаєте те ж саме, але у багато разів більше.

У повсякденному житті любов чоловіка виражається в турботі, підтримці, реакції на настрій жінки, готовності до компромісів. Його не дратуватимуть капризи, він не буде висміювати бажання і потреби обраниці. Чоловік, який любить свою жінку, не намагатиметься змінити і переробити її "під себе". Він не відступить при перших труднощах, а запропонує разом вирішити проблеми. Визнання своєї провини - ще одна незаперечна ознака, що свідчить про глибокі почуття. А ось ревнощі не варто розцінювати як прояв любові. Найчастіше за нею ховаються невпевненість і бажання самоствердитися за рахунок партнера.

Зараз ви читаєте новину «Як поводитися в стосунках - 5 жіночих помилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути