Ексклюзиви
четвер, 07 квітня 2016 18:29

5 речей, які ми шукаємо в шлюбі

5 речей, які ми шукаємо в шлюбі

Більшість дівчат все ще мріють вийти заміж. Але якщо запитати у них, навіщо їм це потрібно - відповідь отримаєш не одразу, пише zhinku.info.

Вічне кохання
Ми всі дорослі люди і чудово розуміємо, що таке статистика розлучень. Ми, звичайно, сподіваємося прожити з обранцем в любові та злагоді до кінця днів своїх, але припускаємо, що цього може і не статися. Але в вічне кохання ми все одно віримо. І саме заради нього так мріємо вийти заміж. А потім розчаровуємося. Тому що ніякого вічного кохання не існує в принципі, це раз. А два – ті почуття, які збережуться в шлюбі через кілька років спільного життя, жорстоко розчарують тих, хто мріє про "вічне кохання". Стосунки подружжя не мають нічого спільного зі стосунками закоханих. Так що "вічне кохання" – це останнє, заради чого варто виходити заміж.

Пристрасть
Взаємини закоханих саме на пристрасті і базуються. Нічого особистого, просто гормони. При цьому гормональна буря не може бушувати вічно. Зрозуміло, в щасливому шлюбі секс займає далеко не останнє місце, але з бурхливою пристрастю краще попрощатися ще в РАГСі. А якщо ти збираєшся вийти заміж і сподіваєшся завжди бути поруч із найкращим у світі коханцем, то це марні надії. Є один спосіб зберегти пристрасть у стосунках із одним і тим же чоловіком на все життя: вам доведеться робити паузи для того, щоб ваші тіла один одного "забули".

Гарантії
Нам часто здається, що шлюб допоможе нам відчувати себе більш захищеними. Ми розуміємо, що ніяких гарантій немає і бути не може, але віримо, що все буде чудово. Оптимізм – це добре. Але навіть у щасливому шлюбі немає ніякої надійності, ніяких гарантій і ніякого спокою. Навпаки: з дня заміжжя ти будеш повністю занурена не тільки у власні труднощі, а й в усі проблеми чоловіка.

Статус
Наше суспільство все ще робить вигляд, що заміжжя дає жінці якийсь особливий статус. Ти напевно хоч раз думала про те, що всі подруги вже заміжні, і, значить, тобі теж потрібно. Тобі напевно доводилося чути від старших родичок питання: "Ну, коли вже? Годинник-то цокає!". Усе це змушує тебе думати, що тобі, по-перше, терміново потрібно заміж, а по-друге, що після заміжжя щось зміниться. Насправді, ні. Твій статус взагалі нікого не цікавить – окрім найближчих. Всім байдуже.

Підтримка
Наше суспільство дуже трепетно ​​ставиться до споріднених зв'язків. І ти, звичайно, розумієш, що після заміжжя тобі доведеться спілкуватися з сім'єю чоловіка. І розраховуєш на якусь підтримку з їхнього боку. І даремно. Навіть якщо тобі пощастить, і родичі чоловіка виявляться чудовими людьми, підтримки в першу чергу будуть чекати від вас. Тому що ви молоді і, поки немає дітей, абсолютно вільні. А у родичів купа проблем. І ваш святий обов'язок – допомагати їх вирішити. Втім, навіть якщо ти отримаєш підтримку від своєї нової сім'ї, абсолютно не факт, що вона тобі сподобається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Класифікація шлюбів: в моді пробне, гостьове та віртуальне одруження

Зараз ви читаєте новину «5 речей, які ми шукаємо в шлюбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути