понеділок, 27 травня 2013 17:23
Гунько Олександр
Гунько Олександр
Гунько Олександр

Крокодилячі сльози Богословської

Справжню виставу показала на ток-шоу Шустера депутат від Партії регіонів Інна Богословська. Вона почала із критики політтеохнологів, які "роблять акції для політичних конкурентів", про членів виборчих комісій, які працюють за гроші, про нечесних журналістів, які пишуть замовні статті. Молодь не хоче читати книжки, а по 12 годин сидить на порносайтах, засмучувалася Германівна.

- Мир сходит с ума, покупается всё, оболгается всё. Так нельзя... Ребята, мы превращаем всё в шоу, так нельзя, - посипала нардеп голову попелом. - Ребята, мы сходим с ума! Что происходит, объясните мне!

ВІДЕО: Богословська розплакалася в прямому ефірі "Шустер Live"

Судячи з подальшої поведінки Богословської, вона зовсім не чекала відповіді на ці запитання, а пустивши сльозу, хутко пішла зі студії. Тобто, як справжня артистка, поставила крапку виставі на власній мізансцені.

Інну Германівну зрозуміти можна. Її люта ворогиня Юлія Тимошенко сидить у в'язниці, тому відірватися нема на кому, а треба ж якось постійно піаритися. Рік тому в програмі "Велика політика" на Інтері вона спробувала спровокувати нардепа-бютівця Володимира Бондаренка. "У ступу сядь!" - осадив її бютівець. Пані відразу вгамувалася і попленталася на своє місце, до Колесніченка.

У 1990 році вийшов фільм Станіслава Говорухіна "Так жить незьзя". У ньому автор викривав проблеми радянської дійсності в перебудовний період: злиденність народу, пороки суспільства, криза державної системи. Сатирик Михайло Жванецький відгукнувся на це гуморескою. "Нашу жизнь характеризует одна фраза: "Так больше жить нельзя". Вначале мы ее слышали от бардов и сатириков, потом от прозаиков и экономистов, теперь от правительства. Наш человек эту фразу слышал и триста лет тому назад, двести, сто и, наконец, семьдесят лет назад сделал так, как ему советовали. Ибо так больше жить нельзя... С тех пор слышит эту фразу каждый день".

Нині Богословська теж заговорила про пороки суспільства і країни. Але хто послідовно перетворював нашу політику в шоу? Чи не правляча партійна еліта, до якої належить пані? Сама ж Інна Германівна до цього доклала чимало зусиль і в Констутиційно-демократичній партії, і в "Команді озимого покоління", і в громадському об'єднанні "Віче України", і в середовищі штатних блазнів Партії регіонів.

Усі попередні партії, куди її заносило, накривалися мідним тазом, як влучно колись зауважив художник Сергій Поярков. Тож тепер варто поспівчувати "регіоналам". Сльози Богословської можуть стати для них крокодилячими.

Зараз ви читаєте новину «Крокодилячі сльози Богословської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути