Слива Апрісалі не потребує запилення

Автор: фото Надав Андрій Тітов
  Сливи Дапл Данді  важать по 60-80 грамів
Сливи Дапл Данді важать по 60-80 грамів

— Щоб здивувати друзів і знайомих, посадіть у садку дивовижну сливу Конквест, — каже Андрій ­Тітов, селекціонер з міста Бахмут Донецької області. У розпліднику вирощує багато високоврожайних сортів слив. — Ці плоди не мають кісточок, ідеально підходять для виготовлення чорносливу.

Жовтоплідна слива Суперіор має чудовий смак, дозріває рано. Якщо потрібен сорт середнього терміну достигання, щоб довше ласувати, селекціонер пропонує Бербанк гігант. Його збирають із 20 липня до 10 серпня. Плоди довго не падають з дерева, важать 150 г, а трапляються й по 250.

Новий сорт Апрісалі — абрикосово-сливовий гібрид, який вивели у Німеччині. В Україні його також можна купити в Андрія Тітова. Зацвітає пізно, не потребує запилення. Швидкоплідний, починає родити з другого року життя.

Дапл Данді — один із найсмачніших сортів із великими плодами по 60–80 г. Дозрівають наприкінці серпня. Сорт гібридний, вивели поєднанням абрикоса та сливи.

Замовити саджанці й отримати консультацію про вирощування можна на сайті titovchp.uaprom.net або за телефонами 0(99) 415 00 15, 0(63) 461 88 32, 0(67) 621 40 47.

Зараз ви читаєте новину «Слива Апрісалі не потребує запилення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути