Лінивий снікерс готують без випікання

Автор: ФОТО НАДАЛА ВІКТОРІЯ ІСАЄНКО
  Лінивий снікерс настоюють три години у холодильнику, щоб вафлі просочилися кремом
Лінивий снікерс настоюють три години у холодильнику, щоб вафлі просочилися кремом

— Пропоную рецепт десерту, який стане у пригоді у спекотні літні дні, — каже 41-річна Вік­торія Ісаєнко зі Львова.

— Для помадки в сотейнику з товстим дном змішую 10 столових ложок молока, по вісім — цукру й какао та шість — масла кімнатної температури. Тримаю на вогні, доки розтануть усі інгредієнти. Гарячою помадкою змащую одну квадратну вафлю і накриваю іншою. Роб­лю таких два коржі.

Для крему збиваю 400 грамів масла й поступово додаю 440 грамів згущеного молока. Змащую кожен корж з одного боку. До крему, що залишився, додаю дві пачки подрібненого печива "Марія" і 200 грамів смаженого арахісу. Перемішую та розподіляю по одному коржу. Другим — накриваю. Добре притискаю. Даю постояти 20 хвилин і ставлю на 3 години в холодильник.

Зараз ви читаєте новину «Лінивий снікерс готують без випікання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути