
— Пропоную рецепт десерту, який стане у пригоді у спекотні літні дні, — каже 41-річна Вікторія Ісаєнко зі Львова.
— Для помадки в сотейнику з товстим дном змішую 10 столових ложок молока, по вісім — цукру й какао та шість — масла кімнатної температури. Тримаю на вогні, доки розтануть усі інгредієнти. Гарячою помадкою змащую одну квадратну вафлю і накриваю іншою. Роблю таких два коржі.
Для крему збиваю 400 грамів масла й поступово додаю 440 грамів згущеного молока. Змащую кожен корж з одного боку. До крему, що залишився, додаю дві пачки подрібненого печива "Марія" і 200 грамів смаженого арахісу. Перемішую та розподіляю по одному коржу. Другим — накриваю. Добре притискаю. Даю постояти 20 хвилин і ставлю на 3 години в холодильник.
Коментарі