вівторок, 28 квітня 2020 14:25

Жіночно і звабливо: топ-8 трендових фасонів спідниць
21

Багатошаровість
Шкіряна спідниця в багатошаровості
Спідниця плісе з прозорими елементами
Шкіряна спідниця
Багатошаровість

Спідниця – найвитонченіша частина гардеробу, здатна зробити будь-який образ витонченим і ніжним. Багатошаровість, мілітарі. шкіра, плісе і асиметрія - такі свіжі тенденції сучасної моди на спідниці. Стиліст і фешн-блогер Олена Галант розповіла про топ-8 найактуальніших фасонів спідниць, на які радить звернути увагу в цьому сезоні.

1. Спідниця-сафарі чи мілітарі. "В таких спідницях найбільш доречні всі відтінки бежевого хакі, коричневий. Накладні кишені роблять низ цієї спаідниці важчим. Але іноді це саме те що треба, якщо ви перевернутий трикутник і вам треба компенсувати об'єм зверху. Найактуальніші міні-спідниці з накладними кишенями. Вони виглядають доволі легко і охайно порівняно зі спідницями-міді. Класно виглядатимуть з ковбойськими чоботами чи з білими акуратними блузами, чи просто з класичними нейтральними сорочками", - радить стиліст.

2. Котрий сезон не зникає з подіумів спідниця-плісе. "Все залежить від того, з чим ви будете її поєднувати. Її можна носити скучно, і це виглядатиме неактуально, а можна круто: зверху одягнути щось видовжене, наприклад. смугасту сорочку оверсайз або видовжену туніку. Спідниця-плісе добре працює в ролі нижнього шару в багатошаровості. Ви можете одягнути поверх неї спідницю з запахом із цупкої матерії, наприклад. шкіри. Особливо цікаво виглядають принтовані спідниці-плісе, наприклад. в горошок чи з геометричними діагональними смугами.

3. Асиметричний крій – модна тенденція років 8-ми. "Асиметрія допомагає приховати недоліки фігури і привернути увагу до достоїнств. З такими спідницями можна створювати інтелектуальні і просунуті образи".

4. Шкіряні спідниці. "Шкіряні вироби – взагалі один з найпотужніших трендів цієї весни. Раджу носити шкіряні спідниці в монохромних образах. Тоді буде ставка на гру різних фактур. Шкіряна фактура дуже приємно сполучається з легкою шифоновою блузою чи з теплою вовняною фактурою джемпера.

Шкіряну спідницю з запахом можна одягнути поверх трикотажної сукні чи сукні-сорочки, або ж поверх спідниці-плісе.

Є плісировані шкіряні спідниці. Вони красиво виглядатимуть на дівчатах-грушах, оскільки тримають А-силует, який дуже гарно виглядає, коли у дівчат є об'ємні жіночні форми", - ділиться секретами Олена Галант.

5. Атласні міді-спідниці. "Пасують практично всім. Зверніть увагу на кольорові однотонні. Вони навесні принесуть яскравість і насиченість. Носимо або з важким вовняним джемпером, щоб пограти на контрасті фактур, або ж це може бути простий світшот. Найкращі такі спідниці з натурального шовку".

ЧИТАЙТ ТАКОЖ: Соти, трапеції, метелики: тренди окулярів цього сезону

6. Міні-спідниці А-силуету. "Весна 2020 – це переможне повернення міні. Найкраще носити їх з важкими черевиками чи черевиками-козаками. Красиво поверх одягнути довгий чоловічий піджак. Так само цю спідницю можна носити з ніжними босоніжками".

7. Міксування принтів. "Обирайте такі спідниці в міді-довжині, щоб можна було пограти зі сполучення кольорів у крупних масштабах".

8. Прозорі деталі. "З такими спідницями особливо красиво грати в багатошаровість", - радить фешн-блогер.

Модні тенденції в 2020 році демонструють, як віяння 70-90-х років можуть повертатися через десятки років і опинятися на піку популярності.

Тепер по-справжньому модна сукня лише злегка прикриває стегна, зате поєднувати таку можна практично з будь-якими аксесуарами.

Зараз ви читаєте новину «Жіночно і звабливо: топ-8 трендових фасонів спідниць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути