Ексклюзиви
субота, 21 грудня 2019 15:25

Стиліст розкрила наймодніший колір сезону, який пасує всім
6

Бежево-коричнева гама прийшла з Європи
Бежево-коричнева гама прийшла з Європи
Бежево-коричнева гама прийшла з Європи
Бежево-коричнева гама прийшла з Європи
Бежево-коричнева гама прийшла з Європи

Зараз в моді бежево-коричнева гама. Вона простежується не тільки в одязі, але й в інтер'єрі й аксесуарах. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповіла стиліст і фешн-блогер Олена Гілка.

"На мій погляд, вона прийшла з Європи. Там люди більш консервативні в плані стилю. Наші жінки полюбляють яскравіші відтінки. Червоне пальто часто зустрічається в гардеробі українки. Як і яскраві светри й сукні широкої кольорової гами. Натомість в Європі відтінки приглушені і монохромні.

Бежево-коричнева гама дуже яскраво вистрелила в цьому сезоні. І навіть вплинула на нас так, що ми її перейняли. Сірий надто непомітний. Білий з чорним надто різкі, а от бежевий – теплий. Бежево-коричнева гама завдяки своїй теплоті багато кому пасує", - говорить фешн-блогер.

Сірий надто непомітний. Білий з чорним надто різкі, а от бежевий – теплий. Бежево-коричнева гама завдяки своїй теплоті багато кому пасує

"Існує Інститут кольору. Він на основі тижнів моди аналізує й обирає головні кольори сезону і диктує тренди в одязі. Ми, блогери й стилісти, потім на ці кольори орієнтуємося. В палітрі, яку цей інститут показує, бежеві відтінки сильно не вистрілюють. Минулого року основним кольором сезону вважався кораловий, позаминулого – фіолетовий, цьогоріч – фісташковий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядати жіночно і вишукано взимку: поради стиліста

Але у стріт-стайлі й Інстаграмі дуже сильно прослідковується тенденція бежево-коричневих відтінків. Можливо, це ще пов'язано з фільтрами Інстаграму. Вони мають коричневий підтон. І чомусь багатьом найбільше подобаються саме ці фільтри. Коли їх накладаєш, навіть найяскравіший колір виходить приглушеним: червоний колір перетворюється на теракотовий. Коли гортаєш стрічку Інстаграму, часто здається, що все коричневе", - каже Олена Гілка.

Інститут кольору Pantone назвав головний колір 2020 року. Ним став класичний синій відтінок (Classic Blue).

Саме синій знижує тривогу, дарує спокій та гармонію, зауважила креативний директор інституту Леатріс Айзман.

"Ми живемо у часи, коли всім необхідна віра і впевненість. Надійний синій відтінок стимулює саме такі відчуття. Ми завжди можемо на нього покластися", додала директор.

Інститут кольору Pantone заснували у 1963 році, а з 2000 року він визначає головний колір сезону.

Зараз ви читаєте новину «Стиліст розкрила наймодніший колір сезону, який пасує всім». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути