пʼятниця, 20 грудня 2019 20:21

Як виглядати жіночно і вишукано взимку: поради стиліста
6

Олена Гілка радить взимку обирати вільні речі і робити образ видовженим
одена Гілка радить взимку обирати вільні речі і робити образ видовженим

Стиліст і фешн-блогер Олена Гілка дає поради, як взимку виглядати стильно і витончено в масивному теплому одязі. Про це вона розповіла Gazeta.ua.

"Мода, особливо зимова, диктує обирати більш вільні речі. Але при цьому можна лишатися жіночною. Класичні пальто тепер не обов'язково повинні бути приталені і до коліна, як це носили в 2000-ні. На сьогоднішній день класичне жіноче пальто більш схоже на чоловіче: з прямими лініями, з довжиною нижче коліна. Таке маскулінне пальто вигідно контрастуватиме з тонкою сукнею чи спідницею, яку ви одягнете під нього.

Взимку головне – робити образ більш видовженим. Раніше були такі невдалі зимові образи: курточка до пояса, джинсики, потім з коліна починаються чобітки. І виходить порізаний горизонтальними лініями силует. Зараз такі неактуальні, негарні і нежіночні.

Краще одягнути видовжений светр з джинсами з таким самим видовженим нижче колін пуховиком, з черевиками і об'ємним шарфом. Це вільний молодіжний образ", - підкреслює стиліст.

У 1990-х були важкі масивні дублянки. А нинішні - модні і неважкі. Їх роблять з екохутра і з екошкіри. Вони приносять нову свіжість в образ

"Жінки красимо виглядатимуть в сукні міді у поєднанні з класичним маскулінним пальтом і чобітками на каблучку.

Дівчатам дуже гарно поєднувати високі чобітки-ботфорти з трапецевидною курткою. Водолазка з жакетом чи об'ємний светр виглядають теж цікаво.

Пуховик можна освіжити масивним шарфом, шапкою чи рукавичками. В аксесуарах актуальна новорічна тема. Наприклад, білі рукавички зі сніжинками", - каже Олена Гілка.

"Маю на зиму улюблені кашемірові костюми, у мене їх кілька. М'які дуже зручні штани і кардиган. Штани можуть бути або широкі, або вузькі, в залежності від того яке я обираю взуття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які шарфи стали модними цієї зими

Свою найкращу дублянку зеленого кольору купила випадково у читачки мого блогу. Вона мала вінтажну натуральну дублянку і запропонувала її мені. Така вичинка в неї, що хоч вона з натурального хутра і шкіри, дуже легка. Може, два кілограми.

Це в 1990-х були важкі масивні дублянки. А нинішні - модні і неважкі. Їх роблять з екохутра і з екошкіри. Вони приносять нову свіжість в образ. В мене є кілька шубок з екохутра – одна леопардова, друга вінтажна коричнева", - розповіла фешн-блогер.

Рвані джинси, із вишивкою та заниженою талією цієї зими вже не будуть модні. На заміну приходять прямі брюки, із широкими штанинами, які можна заправляти в чоботи або носити навипуск.

На зміну обтягуючим джинсами і брюкам прийшли моделі вільного крою, пише Ukr.Media.

У джинсах з вишивкою є ризик виглядати дешево і просто. Краще вибрати лаконічні моделі прямого або широкого крою, а додати фарб допоможе кольоровий светр, пуховик або аксесуари.

Зараз ви читаєте новину «Як виглядати жіночно і вишукано взимку: поради стиліста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути