понеділок, 15 березня 2021 14:50

Сітка, вишивка й ланцюги: які дрібнички довершать модний лук

Для довершення будь-якого образу достатньо однієї незвичної деталі. Цікава вишивка чи логотип можуть додати вашому луку родзинку. Еlle написав про модні прийоми, що чудово доповнять базовий вигляд.

Вирізи

На модних показах весна-літо 2021 можна помітити: багато дизайнерів пропонують незвичні вирізи на боках, спині або животі. Вони трапляють на сукнях, топах і штанах.

Автор: instagram.com/bellahadid
  Модель Белла Хадід продемонструвала сукню з модними вирізами
Модель Белла Хадід продемонструвала сукню з модними вирізами

Сітка
Водний світ також надихнув творців модної індустрії. Головним матеріалом сезону стала сітка. У тренді як рибальська, так і зі срібних ниток або з кристалами. А ще варто придивитися до морського принту.

Ланцюги

Золоті, срібні, різнокольорові пластикові ланцюги стали одним з головних трендів сезону ще торік. Тепер актуально їх носити з вечірніми сукнями, діловим одягом та навіть спортивними костюмами. Ланцюги можуть прикрашати ваші шиї, сумки, пояси, взуття або окуляри. Можна носити один масивний ланцюг або відразу кілька тонших. Такий модний прийом урізноманітнює будь-який лук.

Автор: instagram.com/rosiehw
  Модель Розі Хантингтон-Вайтлі в захваті від модних ланцюгів
Модель Розі Хантингтон-Вайтлі в захваті від модних ланцюгів

Вишивка

Вишиті візерунки квітів, тварин або артоб'єкти можуть прикрашати все. Особливо актуальні пальто або плаття в стилі Dolce&Gabbana, тобто максимально яскраві моделі, що привернуть до вас максимум уваги.


Лого
Логоманія пішла на спад. Уже нікого не здивуєш великою кількістю лейб на вашому одязі. Краще обрати одну маленьку, але помітну деталь, ніж багато елементів. Тому робіть ставку на мінімалізм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодна модниця не одягне: весняні речі, що більше не в трендах

У новому модному сезоні джинси-кльош стають все більше актуальні. Такі штани візуально подовжують ноги, і завдяки їм можна створити романтичний або офісний образ. Обирати нові джинси-кльош можна не лише синього кольору, а й яскраві рожеві, зелені та оранжеві штани. Саме ці кольори вважаються наймоднішими цьогоріч.

Зараз ви читаєте новину «Сітка, вишивка й ланцюги: які дрібнички довершать модний лук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути