Ексклюзиви
понеділок, 25 вересня 2017 16:11

На показі Versace з'явилися найвідоміші моделі 1990-х

На показі Versace з'явилися найвідоміші моделі 1990-х
Карла Бруні, Клаудіа Шиффер, Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд та Гелена Крістенсен разом вийшли на подіум на показі модного будинку Versace

Найвідоміші моделі 1990-х - Карла Бруні, Клаудіа Шиффер, Наомі Кемпбелл, Сінді Кроуфорд та Гелена Крістенсен разом вийшли на подіум на показі модного будинку Versace.

Показ присвячений двадцятим роковинам смерті Джанні Версаче, якого вбили в Маямі 1997-го. Про це йдеться в Instagram його сестри Донателли Версаче.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 58-річна Донателла Версаче віддає перевагу тісному вбранню та величезним персням

Супермоделі 1990-х з'явилися перед публікою в металево-золотих сукнях. Вбрання були наближені за стилем до колекцій легендарного дизайнера.

"Джанні був унікальним. Він радів кожному прожитому дню і ставився до життя з усмішкою. Він прожив дивне життя. Він створив дивовижні образи, які досі залишаються еталоном", – прокоментувала колекцію Донателла Версаче.

Разом із супермоделями 1990-х на подіум під час показу вийшли зірки сучасної моди – Кендалл Дженнер, Джіджі і Белла Хадід, а також 16-річна дочка Сінді Кроуфорд Кайя Гербер.

Італійського кутюр'є 51-літнього Джанні Версаче застрелили 15 липня 1997-го біля входу до свого будинку в Майямі. Вбивця Ендрю К'юнанен двічі вистрілив у голову Версаче і зник. Його знайшли мертвим через 8 днів.

Зараз ви читаєте новину «На показі Versace з'явилися найвідоміші моделі 1990-х». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути