понеділок, 05 грудня 2016 18:05

Леся Українка у білизняній сукні та ботильонах: образи українських поетів на сучасний лад
5

Який вигляд мали б видатні поети та письменники минулих століть, якби жили у наш час? Найбільший магазин українських брендів "Всі. Свої" приміряв до відомих авторів модні образи з осінньо-зимових колекцій. Вбрання підбирали відповідно до строк з віршів кожного з поетів.

Володимир Сосюра перетворився на модника у стилі ретро. Жовтий жакет з шерсті, у поєднанні з темно-сірою водолазкою та брюками з великими кишенями. Аксесуарами стали чоловіча шкіряна сумка на ручках та капелюх.

Автор: poetry.platfor.ma
 

Письменниці Марко Вовчок створили кежуал образ. Довгий плащ хакі у поєднанні з принтованим світшотом, підкачаними брюками та кедами кольору марсала. Акцентом стала однотонна світло-сіра шапка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Напівпрозора сукня та декольте з квітів - казковий образ Кеті Перрі

Автор: poetry.platfor.ma
 

Микола Хвильовий "одягнув" парку хакі з хутром на капюшоні, в'язаний светр та джинси. Образ доповнювали грубі руді чоботи на тракторній підошві та чорний шкіряний рюкзак.

Автор: poetry.platfor.ma
 

Хутряна шуба яскраво-бузкового кольору зробила з Олени Пчілки першу модницю. Під неї одягнули сукню міді строкатого принту, шкіряні черевики, сумку на пояс та капелюх-канотьє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ять модних образів для Нового року - зіркові приклади

Автор: poetry.platfor.ma
 

Леся Українка постала перед нами в гламурному образі. Білизняний стиль червоної сукні поєднався з водолазкою та матовими колготками. Як у справжньої діви, пальто звисає на одне плече, в руках шкіряна класична сумка та замшеві ботильйони на підборах.

Автор: poetry.platfor.ma
 
Зараз ви читаєте новину «Леся Українка у білизняній сукні та ботильонах: образи українських поетів на сучасний лад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути