вівторок, 29 листопада 2016 15:47

П'ять модних образів для Нового року - зіркові приклади
5

"Як Новий рік зустрінеш так його і проведеш" - цей вислів знайомий усім ще з дитинства. Тому кожна жінка намагається бути найкрасивішою на святкуванні. Цього року дизайнерів охопила хвиля оксамиту, логотипів, довгих суконь та великих розрізів.

Gazeta.ua підібрала п'ять модних образів для зустрічі 2017 року.

В стилі ретро

На прикладі голлівудської акторки Дрю Беррімор можна побачити ідеальний образ в стилі 60-их рр. Золотисті відблиски, бахрома, велика кількість декору та переважно вільний силует — характерні риси стилізованого вбрання. З аксесуарів зірка обрала хутряну накидку, вуаль з сітки та клатч з камінням. Аби повністю перевтілитися, можна для декору взяти мундштук та сітчасті рукавички.

Автор: cosmo.ru
 

Паєтки

Це завжди безпрограшний варіант. Сьогодні в моді довгі вбрання повністю усипані паєтками. Створюється ефект "луски", ніби жінка одягнула блискучу шкіру. Дизайнерські силуети переважно закриті, акцент робиться на великий розріз. Щодо аксесуарів, то слід втриматися від браслетів та намист. Найкращий варіант - довгі сережки у поєднані з високою зачіскою.

Автор: cosmo.ru
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хутряні чохли, брелоки та шарфи: як носити наймодніший аксесуар сезону

Червона сукня

Сукня червоного кольору — варіант для тих, хто хоче привернути максимум уваги. Це класика, яка ніколи не зійде з модних подіумів. Аби створити "голлівудський варіант", надайте перевагу довгому вбранню с закритим верхом та сексуальним низом з розрізом.

Автор: saintereso.com
  Ірина Шейк
Ірина Шейк

Варіант з брюками

На Тижнях моди всього світу подіуми заполонив оксамит. Отже, цей варіант один з наймодніших сьогодні. Для святкування гарно підійде оксамитовий костюм з жакетом на запах та брюками-кльош. Приталений крій візуально витягне силует та гарно підкреслить фігуру.

Автор: hawtcelebs.com
  Емілі Ратажковскі
Емілі Ратажковскі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири ознаки дешевого одягу, що спотворює образ

Золотий блиск

Святкування Нового року асоціюється з бенгальськими вогнями та золотими іскрами. Сукня з золотом буде гармонічно доповнювати образ. Гарний варіант — пишна спідниця та короткий топ або корсет, прикрашений золотим декором.

 
Зараз ви читаєте новину «П'ять модних образів для Нового року - зіркові приклади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути