Ексклюзиви
пʼятниця, 29 травня 2020 10:00

Як обрати каблучку для заручин

Дівчата в усі часи обожнювали романтику. Недарма Голлівуд щорічно знімає безмежну кількість мелодрам, за переглядом яких представниці прекрасної статі проводять вечори, озброївшись попкорном та хустинкою. З раннього дитинства маленькі красуні загортаються в старі штори, накидають на голову прозорий тюль та уявляють себе прекрасними нареченими, що впевнено крокують до вівтаря. Ще малечою вони вже в деталях уявляють, якими будуть незабутні моменти майбутнього життя на кшталт заручин та пишного весілля. Тому каблучка для заручин для жінки є чи не найважливішою прикрасою, що раз за разом повертатиме її до приємних спогадів. Лише одного погляду буде достатньо, аби подумки знову пережити цю неймовірну мить свята кохання та вірності, коли найкращий чоловік у світі прийняв важливе рішення віддати своє серце лише їй єдиній.

 

Як правильно обрати ту каблучку, що буде символом вашого кохання на все життя?

Пропонуємо вам прості поради, які допоможуть розібратися у розмаїтті ювелірних прикрас та обрати ідеальний варіант каблучки для заручин.

Різноманіття дизайнів

 

Коли ми говоримо про каблучку для заручин, то одразу уявляємо класичну модель з тоненьким обідком та одним камінчиком - солітер. Але кожна жінка унікальна й неповторна, і серед нескінченного розмаїття форм та кольорів для неї існує той самий ідеальний екземпляр, що полонить її серце з першого погляду. Не обов'язково слідувати канону, адже сучасне ювелірне мистецтво не обмежує у виборі та пропонує неймовірні варіанти на будь-який смак. Щоб не розгубитись в усій цій круговерті дорогоцінних металів, відмінних форм та яскравих деталей, варто визначитись з основними критеріями вибору.

1. Золото чи срібло? Зверніть увагу на прикраси, котрі ваша обраниця вже має у своїй скриньці та носить найчастіше. Адже в майбутньому ця важлива річ стане щоденною прикрасою, тому повинна гармонічно поєднуватися з рештою прикрас. Традиційно в нашій країні заведено обирати червоне золото, але сьогодні біле та жовте золото будуть не менш актуальними. Практичніше за все орієнтуватись на колір металу повсякденних прикрас вашої обраниці.

2. Діамант чи фіаніт? Сучасні технології та майстерність ювелірів створюють величезний асортимент різноманітних варіантів моделей каблучок для заручин. Можна обрати класичний варіант з один діамантом, але зверніть увагу на те, що чим більший камінь, тим вища вартість каблучки. Саме діамант найчастіше обирають символом кохання та вірності, адже він вважається одним з найміцніших та довговічніших матеріалів. Водночас, блискучі фіаніти виглядають не менш привабливо та стильно. А їх доступна вартість деколи перемагає більш дорогі діаманти.

3. Яку форму обрати? Власницям мініатюрних витончених рученят найкраще пасуватимуть моделі з тонким обідком та витонченими лініями. Довгі музичні пальці можна прикрасити масивним екземпляром з великим камінням та декорованим ажурним кастом. Зверніть увагу на те, що "лапки", які тримають камінь, а також їх кількість, можуть бути різними. У такій серйозній справі, як заручини, більшість віддає перевагу мінімалізму – каблучці з прямим обідком та кастом з чотирьох "лапок". Більш романтичним натурам можна запропонувати більш легковажні моделі, наприклад, звужений до середини обідок або каст, з шести чи восьми "лапок".

 

Каблучка, яку ви оберете для освідчення, стане символом вашого кохання, квитком у довгу подорож до щасливого сімейного життя.

Зараз ви читаєте новину «Як обрати каблучку для заручин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути