середа, 14 вересня 2016 18:40

Хутряні хвости та наклейки емодзі: чотири модних тренда аксесуарів
7

У новому сезоні модні бренди зробили ставку на індивідуальність. Кожен може стати дизайнером та персоналізувати аксесуари за допомогою нашивок, знімного декору, ремінців та яскравих брелоків

Кольорове хутро

Дизайнери Сільвія Вентуріні-Фенді та Карл Лагерфельд перетворили продаж невеликих хутряних брелоків Fendi в окремий та успішний напрям роботи. Бренди Tod's та Versace також прикрашають свої сумки за допомогою хутряного декору, але роблять ставку на кольорові хвости.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

Наклейки

У цьому році популярності набули емодзі з соціальних мереж або гучні гасла, що привертають увагу. Несподівано такий декор виглядав на класичних сумках Louis Vuitton.

З наклейками можна порівняти знімні аплікації Gucci у вигляді бджіл та бабок. Дизайнер Алессандро Мікеле робить їх об'ємними та з матеріалів, що переливаються — бісер, паєтки.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний акцент осіннього образу - брошка

Змінний пасок

Змінний пасок - легкий спосіб змусити улюблену сумку заграти по-новому. Одними з перших з'явилися моделі Fendi. Також свої варіанти створив дизайнер Джонатан Андерсон при роботі над колекцією сумок для Loewe.

Автор: vogue.ua
 
Автор: vogue.ua
 

Брелоки

Брелоками або шовковими косинками сумки прикрашали у 70-их. У новому сезоні це віяння підтримали відомі бренди, включаючи Prada. Його осінньо-зимова колекція присвячена подорожам. Аксесуари на зразок якорів, невеликих гаманців або різномастих ключів сповна розкривають грубий характер.

Автор: vogue.ua
 
Зараз ви читаєте новину «Хутряні хвости та наклейки емодзі: чотири модних тренда аксесуарів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути