субота, 07 листопада 2020 23:46

Дизайнер порадив, як зекономити на одязі і залишатись стильною

Дизайнер порадив, як зекономити на одязі і залишатись стильною
Можна заощадити на балетках, адже вони носяться не довше одного сезону. Фото: pixabay

Дизайнер Андре Тан розповів, як правильно підбирати собі гардероб зі смаком і без фінансових втрат.

Він назвав одяг, на якому можна заощадити на сторінці в Instagram.

За його словами, перш за все це можна зробити на базових футболках. Вони можуть бути не дорогі, але найкраще купувати 2-3 пари відразу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які речі жіночого гардеробу увійшли в тренд на роки

"Базові футболки (білі, чорні та сірі) не схильні до впливу моди. До речі, вони стираються й одягаються набагато частіше за інші речей. Тому якщо ви знайшли "ту саму", купуйте відразу дві-три та, при потребі, міняйте їх зі спокійним серцем", – заявив дизайнер.

Він також не радить купувати на кожен сезон чорні штани. Краще купити хорошу, якісну сорочку, яка доповнить стильний образ.

Щодо сумок, то краще віддати перевагу класичному дизайну з нейтральним кольором. Також зверніть увагу на сумки, на яких відсутні декоративні елементи. Тоді вона послужить вам довгі роки.

Також можна заощадити на балетках, адже вони носяться не довше одного сезону. Тому замість брендового взуття, можете підібрати більш бюджетний варіант.

Спортивні штани й кофта – це не той випадок, коли бренд грає велику роль. Насправді, за словами Андре Тана, дуже складно визначити, що класичні спортивні штани сірого кольору ви купили в люкс бутіку.

Кльош став наймоднішим фасоном в одязі цієї осені. Він був неймовірно популярний в 70-х і красувався на вулицях модних столиць і подіумів, пише Vogue.Штани-кльош створили в 1810-х. Вони були частиною уніформи моряків американського флоту: особливий фасон мав відмітну ознаку, якої немає в сучасних, — змійка збоку.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер порадив, як зекономити на одязі і залишатись стильною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути