пʼятниця, 23 жовтня 2020 23:46

Назвали наймодніший фасон осені

Назвали наймодніший фасон осені
Штани-кльош створили в 1810-х. Фото: pexels

Кльош став наймоднішим фасоном в одязі цієї осені.

Він був неймовірно популярний в 70-х і красувався на вулицях модних столиць і подіумів, пише Vogue.

Штани-кльош створили в 1810-х. Вони були частиною уніформи моряків американського флоту: особливий фасон мав відмітну ознаку, якої немає в сучасних, — змійка збоку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер розповіла про модний осінній одяг зі шкіри

Але в ці роки штани-кльош так і не стали популярними. Зате з настанням 70-х XX століття все різко змінилося: штани моряків полюбилися гіпі, що й зробило їх не тільки візитною карткою того часу, але й модним надбанням.

Цього осінньо-зимового сезону дизайнери зробили ставку на кольори й матеріали: моделі з деніму, трикотажу, жакарду й навіть шкіри забарвилися в усі відтінки зеленого, червоного й навіть неонової фуксії, як у колекції Versace. Цієї осені поєднувати штани-кльош найкраще з трохи приталеними жакетами, мереживними топами, як в Acne Studios, і зухвалими прозорими блузами, як на шоу Mugler.

Streetstyle-активістки також не залишили без уваги цей універсальний фасон. У тандем до таких штанів модниці вибирали асиметричні трикотажні водолазки, кроп-топи кольору куркуми й вільні блузи відтінків палітри nude.

Восени час носити затишні, теплі, комфортні речі з трикотажу. Стилісти рекомендують придбати у цьому сезоні певні фасони і види трикотажного одягу. Одним з трикотажних трендів є кроп-топи, які модні ще з літа. Восени стають частиною багатошарових комплектів. Носити їх можна з тонкими водолазками, футболками та сорочками. Доповнюємо такий аутфіт брюками або джинсами прямого крою, з високою талією, або спідницею-олівець.

Зараз ви читаєте новину «Назвали наймодніший фасон осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути