Ексклюзиви
вівторок, 10 квітня 2018 14:56

Дизайнер покаже, як власноруч створити модний вінтажний капелюшок

Завтра, 11 квітня, об 19:00 дизайнер Світлана Савельєва проведе майстер-клас "Капелюшки рулять". Захід пройде у Палаці культури "Енергетик", що в м.Українка на вул. Дніпровський проспект, 15.

Майстер-клас приурочений ІІІ Міжнародному автомобільному фестивалю "Ретрофест". Він відбудеться у червні у Кам'янці-Подільському.

Учасники майстер-класу зможуть власноруч створити вуалетку. Це — коротка вуаль, прикріплена до шпильки. Раніше аксесуар слугував для прикриття обличчя. Зараз ним доповнюють вечірні образи. Крім того, капелюшок-вуалетка неодмінно знадобиться на фестивалі "Ретрофест".

Автор: facebook.
  Світлана Савельєва
Світлана Савельєва

Щоб створити вуалетку учасникам майстер-класу слід взяти з собою фатин, органзу або іншу тонку тканину. Головне, аби вона тримала форму. Матеріал може бути будь-якого відтінку. Утім найкраще підійдуть класичні кольори — чорний чи білий. Для створення аксесуару також необхідний обідок для волосся, ножиці, голки, нитки, клей і леска. Задекорувати виріб можна ґудзиками, бусинами, стрічками, мереживом, пір'їнами чи квітами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блузи з бантом, пишні спідниці та плаття у горох - модна подорож у минуле на фестивалі "Ретрофест"

Доїхати з Києва до Українки можна маршруткою №313. Вона відправляється від станції метро Видубичі кожні 15-20 хв. Вартість проїзду 20 грн.

Цьогорічний ІІІ Міжнародний автомобільний фестиваль триватиме з 8 по 10 червня. Торік на фестивалі ретро автомобілів влаштували дефіле у ретро купальниках. Колекція дизайнера Світлани Савельєвої показала еволюцію купальників з 1910-го до 1990-х років.

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер покаже, як власноруч створити модний вінтажний капелюшок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути