середа, 30 травня 2018 11:20

Білий досі в моді, а бретелі додають сексуальності: які блузи найвдаліші цього літа
6

Блузи - універсальний предмет жіночого гардеробу. У літню пору вони також будуть актуальні. Перевага блузок в тому, що з однією і тією ж можна скласти не один ансамбль стилів і луків. Вони прекрасно вписуються в будь-який наряд дівчини, як повсякденний, так і вечірній чи діловий. Залишається підібрати найбільш вдалі фасони.

Українські виробники одягу VMMA Вікторія Богдан і Олександра Морік поділилися з Gazeta.ua секретами модних цього літа моделей блузок.

"Будь-яка погода буде приємною, якщо ви будете одягнені стильно. Ми вважаємо, що блузок не буває багато. Всі вони різноманітні, і чим більше у вас є, тим більше різних луків ви можете створювати. Також це найвірніший помічник в створенні ніжних образів", - коментують автори бренду Вікторія і Олександра.

Автор: Вікторія Богдан
  Вікторія Богдан і Олександра Морік
Вікторія Богдан і Олександра Морік

Біла приталена блуза

Така блуза займає одне з найбільш гідних місць в жіночому гардеробі. Це класика жанру. Як кажуть успішні дизайнери, запорука успіху блузки складається з двох речей, перша - це якісна тканина, а друга - білий колір.

Автор: Вікторія Богдан
  Біла приталена блуза
Біла приталена блуза

"У цьому сезоні краще вибрати білу блузку приталеного силуету. Ми віддали перевагу таким сорочкам в нашій колекції з мінімальним декором. Адже вона добре підійде, як під штани, так і під спідницю будь-якого типу", - коментує Вікторія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блискучий скотч на принадах замість бікіні - новий тренд літа

Блуза у смужку з декором

В тренді також актуальна смужка з нашивними збірками. Краще, коли вони переходять на декоративні елементи і йдуть по діагоналі. Таким чином, силует блузки виглядає нестандартно.

Автор: Вікторія Богдан
  Блуза у смужку з декором
Блуза у смужку з декором

"У виборі блузи в смужку з декором важливо пам'ятати правило: велика і горизонтальна смужка повнить, а вертикальна - робить стрункішою", - каже Олександра.

Блузи на тонких бретелях

Розслаблення, комфорт, сексуальність - це все про блузи на тонких бретелях. Така модель стане прекрасним рішенням для спекотної літньої погоди.

"Ми б рекомендували вибирати такі блузки найрізноманітніших кольорів. Чим більше їх маєте, тим більше різноманітних образів зможете створити. Серед тканин краще звернути увагу на такі фактури: бавовна, шифон і мереживо", - кажуть Вікторія Богдан і Олександра Морік.

Автор: Вікторія Богдан
  Блуза на тонких бретелях
Блуза на тонких бретелях
Автор: Вікторія Богдан
  Блуза на тонких бретелях
Блуза на тонких бретелях

Блуза-"половинки"

Суворі сорочки-безрукавки двох тонів прямого крою - оригінальне рішення. Ця сорочка популярна вже не перший сезон, але з кожним роком, вона все більш нестандартна. Такий тренд можна комбінувати з шортами, спідниця-олівцями, джинсами та класичними штанами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як на дизайнерів вплинуло королівське весілля: 5 трендових суконь

"Важливе правило при виборі такої блузки - визначити для себе поєднання кольорів. Влітку не вибирайте темних тонів - більше пастельних, пудрових, білих і молочних", - діляться дизайнери.

Автор: Вікторія Богдан
  Блуза-«половинки»
Блуза-«половинки»

У спеку важливо при виборі блузки звертати увагу на склад тканини. Синтетику брати не варто, навіть якщо вона буде легкою і невагомою на перший погляд. Залишається ймовірність, що буде парити і спричиняти дискомфорт. Друге - колір повинен бути світлих відтінків.

Цього літа панянки можуть завершити свій образ за допомогою капелюхів. У тренді - аксесуари класичного стилю, каже дизайнер Світлана Савельєва. У моді карамельні, бежеві, коричневі відтінки. Капелюх таких кольорів дизайнер радить прикрашати стрічками, брошками або квітами.

Зараз ви читаєте новину «Білий досі в моді, а бретелі додають сексуальності: які блузи найвдаліші цього літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути