четвер, 24 травня 2018 12:25

Як влітку носити капелюх

Цього літа панянки можуть довершити свій образ за допомогою капелюха. У тренді - аксесуари класичного стилю, каже Gazeta.ua дизайнер Світлана Савельєва. Колекцію модних капелюшків покаже на Ретрофесті. Він відбудеться з 8 по 10 червня у Кам'янці-Подільському.

У моді карамельні, бежеві, коричневі відтінки. Капелюх таких кольорів дизайнер радить прикрашати стрічками, брошками або квітами.

"Капелюхи класичних форм завжди в тренді. Вони пасують під увесь гардероб. Головне, щоб аксесуар пасував під загальний образ. Гарне рішення для міста - фетровий капелюх-федора або капелюх-котелок. Його полюбляв Чарлі Чаплін", - каже Савельєва.

Автор: v-kosmetichke
  Федора
Федора

Для прогулянки підійдуть солом'яні капелюхи будь-яких форм.

"Під джинси пасує солом'яний капелюх типу канотьє. Він невеликий. Має прямий верх і краї. Міський літній образ ідеально доповнить крислатий солом'яний капелюх типу сомбреро. Його можна одягати з довгими сукнями. Він має великі краї. Може навіть прикривати частину обличчя. Під сукню із заниженою талією і балетки підійде капелюх-клош", - радить дизайнерка.

Автор: crafta.ua
  Солом'яне канотье
Солом'яне канотье

Для вечірніх прогулянок містом, походу в ресторан чи театр підійде капелюх класичної форми "таблетка".

Автор: livemaster
  Таблетка
Таблетка

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан представив модну та яскраву літню колекцію одягу

"Цей маленьких капелюшок не має країв. Він круглої або овальної форми. Кріпиться на зачіску. Аксесуар ідеально підходить до вечірнього і святкового вбрання", - радить фахівець.

Влітку значення має крій одягу. Не варто надягати облягаючі і тісні моделі - це заважає кровообігу, що є навантаженням на організм. У спеку, чим вільніша річ, тим комфортніше. Теплий сезон - це відразу майте на увазі, що потрібно вибирати натуральні тканини і ніякої синтетики.

Зараз ви читаєте новину «Як влітку носити капелюх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути