середа, 26 серпня 2020 23:46

Який фасон спідниць буде модним восени

Який фасон спідниць буде модним восени
Якщо у вас є спідниця плісе, то не ховайте її далеко в шафу - вона ще актуальна. Фото: pexels

В модний осінньо-зимовий сезон 2020-2021 повернулися спідниці Longuette.

Це довгі спідниці, за силуетом схожі на футляр або олівець, але довжина – трохи нижче коліна, і вони вільніші – на перший погляд, може здатися, що спідниця завелика на кілька розмірів, пише "Главред".

Матеріали можуть бути різноманітними – легкі та вишукані тканини, також твідові. Фасон, теж може варіюватися – головне стежити за довжиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінні тренди 2020: який макіяж та зачіска будуть модними

У 2020 році в моду повернулася шкіра. У тренді буде кольорова штучна шкіра.

У моді також будуть спідниці з розрізами спереду або збоку. Водночас не важливо, якого кольору і з якого матеріалу буде подовжена спідниця, але образу вона додасть родзинки і неповторного шику.

Для ділового образу чудово підійде спідниця олівець. А на осінь і зиму ця спідниця стала трохи вільною. Орієнтуватись варто на красиві "зимові" тканини з візерунками. Також заслуговують на увагу насичені, запалющі кольори - смарагдовий або фуксія, а також синій, шоколадний і класичний чорний. До речі, чорно-біло-сіра гамма знову модна.

Ще одним варіантом на осінь стануть вишукані довгі спідниці зі складками - дрібними і не дуже. Якщо у вас є спідниця плісе, то не ховайте її далеко в шафу - вона ще актуальна. А якщо хочете оновити гардероб і шукаєте спідницю, яка наповнить вас найніжнішими почуттями, тоді для вас в моду повернулися великі складки.

Головну палітру модних кольорів осені-2020 представили інститут кольору Pantone спільно з компанією Heuritech, яка спеціалізується на прогнозуванні модних трендів. Нове дослідження відрізняється від стандартних рейтингів Pantone. Акцент зробили на п'яти основних колірних гамах.

Зараз ви читаєте новину «Який фасон спідниць буде модним восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути