четвер, 20 серпня 2020 23:46

Назвали модні кольори осені 2020

Назвали модні кольори осені 2020
Акцент зробили на п'яти основних колірних гамах. Фото: pixabay

Головну палітру модних кольорів осені-2020 представили інститут кольору Pantone спільно з компанією Heuritech, яка спеціалізується на прогнозуванні модних трендів.

Нове дослідження відрізняється від стандартних рейтингів Pantone, пише Heuritech.

Акцент зробили на п'яти основних колірних гамах. Експерти проаналізували не лише колекції сезону осінь-зима, але і головні Instagram-тренди. У підсумку вони виділили такі модні кольори:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осінні тренди 2020: який макіяж та зачіска будуть модними

М'ята. Ця модна палітра складається з відтінків Misty Jade, Water Fall і UltraMarine Green. Нефрит, бірюза і зелений. На думку експертів, вони асоціюються з 80-ми, дарують відчуття спокою і гармонії.

Пастель. У центрі уваги - лавандовий Lupine, ніжно-блакитний Blue Topaz, і рожевий Blushing Pink. Попри те, що ці кольори ми частіше звикли бачити на дівчатах, експерти прогнозують зростання їхньої популярності й серед чоловіків.

Земляні відтінки. Коричневий Tawny Birch, темно-зелений Military Olive і бежево-персиковий Sheepskin вдало поєднуються між собою, а також органічно виглядають і з більш яскравими відтінками.

Синій. Класичний синій став головним кольором 2020 року, але не варто забувати й про інші трендові відтінки цього спектру. Серед них - Blue Bird, Marina і True Blue.

Рожевий. Від пудрового Pale Blush до насиченого ягідного Very Berry - ця палітра актуальна в будь-яких тональностях. Останнім часом вона стала більш популярною в соціальних мережах, адже ці кольори швидко привертають увагу і завойовують прихильність.

Чим порадує дівчат наступний сезон в плані манікюру? Експерти інтернет-магазину б'юті-товарів Naomi розповіли про новинки майбутнього року і пояснили найновіші тренди.

Зараз ви читаєте новину «Назвали модні кольори осені 2020». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути