вівторок, 18 серпня 2020 23:46

Осінні тренди 2020: який макіяж та зачіска будуть модними

Осінні тренди 2020: який макіяж та зачіска будуть модними
Восени 2020 в моді будуть елегантність у зачісці, натуральність у макіяжі та самовираження за допомогою яскравих кольорів. Фото: pixabay

Нові тенденції в індустрії краси та моди приходять з кожним новим сезоном.

Деякі повертаються із минулого вдосконаленими, пише Vogue.

Восени 2020 в моді будуть елегантність у зачісці, натуральність у макіяжі та самовираження за допомогою яскравих кольорів. Щоб вдало підкреслити красу, макіяж та зачіску, вони повинні бути трендовими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мигдалеподібна форма і крейдові кольори: назвали останні модні манікюрні новинки

Модним восени буде глибокий боковий проділ. Hair-експерти розповіли, що у моді залишається волосся, яке акуратно зачесали та зібрали у хвіст або пучок. Аби додати зачісці елегантності варто робити чіткий боковий проділ.

Матова шкіра - це тренд, який повернувся із 90-х та 2000-х. Знову доведеться хайлайтер замінити на пудру. Цього сезону ефект матовості на шкірі буде в тренді. Аби його досягти, варто не лише користуватися тональними основами, а й ретельно доглядати за шкірою.

В осінні будні можна буде додати фарб за допомогою яскравих акцентів як у макіяжі, так і у волоссі, це також в тренді. Можна робити неонові стрілки, фарбувати губи насиченим кольором помади чи прикрашати волосся пасмами незвичного відтінку.

У 2020 році актуальними стають тренди з 90-х років. Це стосується не лише тенденцій в одязі, але й у б'юті-індустрії також. Одним з таких трендів є зачіска дрібні косички, які обрамляють обличчя.

Зараз ви читаєте новину «Осінні тренди 2020: який макіяж та зачіска будуть модними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути