Ексклюзиви
пʼятниця, 11 січня 2019 05:28

Як оригінально носити колготи - основні ідеї

Як оригінально носити колготи - основні ідеї
Колготки можна носити і взимку - головне правильно їх вибрати

Щоб не відмовлятися взимку від улюблених суконь потрібно враховувати щільність колготок та температуру тепла. Від +5 до -3– поліамідні, а від 0 до -10 потрібно обирати бавовняні і вовняні.
Чим більше ден в колготках – тим вони щільніші. Незважаючи на однакову щільність, через склад матеріалу тепло може зберігатися і відчуватися по-різному.
Якщо на дворі від +5 до -3 варто одягти - поліамідні колготки. Це щільні непрозорі колготки з ниток мікрофібри, радить liza.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як одягатися, щоб подобатися чоловікам

Коли від 0 до -10 - бавовняні і вовняні колготки. Бавовна і шерсть в складі колготок вибирають з принципу - не синтетику. В чистому вигляді бавовняні і вовняні колготки - рідкість, адже натуральні тканини можуть сильно розтягуватися.
Щоб додати яскравості в зимовий образ, використовуй теплі кольорові колготки. Якщо підібрати колготки під колір спідниці або плаття можна візуально подовжити ноги.

При виборі колготок потрібно звертати увагу на колір волосся. Темноволосим дівчатам підходять практично всі кольори колготок. Світловолосим краще не носити чисто чорні. Якщо все ж хочете темні, віддайте перевагу коричневим. Однотонні підходять і струнким дівчатам, і більш фігуристым.

Зараз ви читаєте новину «Як оригінально носити колготи - основні ідеї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути