четвер, 07 березня 2019 05:28

Як одягтися на 8 березня

Як одягтися на 8 березня
Образ на 8 березня повинен бути надзвичайний

На 8 березня кожна жінка має виглядати приголомшливо. Для цього потрібно обрати куди хочете піти, в офіс, на побачення чи на вечірку.
Коли йдете на роботу робіть акцент на верхній частині тулуба. Для цього підійде яскравий жакет або блуза. Можна зробити акцент на яскравих кольорах та розкішних тканинах.
На вечірку варто одягти модні брюки або спідницю. Виграшним варіантом будуть нарядні тканини і комбінації. Укорочені брюки можуть бути з ефектного металізованого матеріалу, а шкіряна міні-спідниця відмінно доповнить блузку з трендовим анімалістичні принтом, радить edinstvennaya.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як підібрати нижню білизну для романтичного вечора

Якщо є бажання піти на побачення, потрібна ідеальна сукня. Щоб відчувати себе впевнено і разом з тим бути спокусливою і жіночною, зупини увагу на варіантах середньої довжини з розкішного оксамиту або мережива або ж з квітковим принтом.

З макіяжу на 8 березня можна зробити морозний рум'янець, подвійні стрілки, в стилі нюд, зробити акцент на губи та безпрограшний варіант - Smoky eyes.

Зараз ви читаєте новину «Як одягтися на 8 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути