неділя, 14 липня 2019 03:28

7 речей, які є в гардеробі кожної француженки

7 речей, які є в гардеробі кожної француженки
Фото: wethepeoplestylе

Про магнетичний шарм француженок ходять легенди, а їхній стиль приковує мільйони поглядів. У чому секрет? У гардеробі у кожної є ці 7 речей.

Вільна сорочка

Сорочка - універсальна річ, що підходить під будь-яку подію. Якщо не знаєте, яку вибрати, - беріть білу oversize, яку ніби-то знайшли в шафі свого бойфренда. У теплу пору року добре виглядають лляні сорочки яскравих відтінків. Їх можна носити на пляж або рятуватися в них від міської спеки.

Топ з оголеними плечима

Особливу любов француженок заслужили топи, які дозволяють сонцю цілувати жіночі плечі. Зверніть увагу на моделі з мереживними бретелями, що нагадують ангельські крила, або з приспущеними рукавами - це справжній хіт сезону. Також зараз популярні обтягуючі топи з квадратним вирізом і рельєфною складанням на талії - вони вигідно підкреслять витончені ключиці і тонку талію.

Що завгодно яскраво-червоного кольору

Соковиті кольори перемістилися в гардероб француженок прямо з саду зі стиглими ягодами. Червоні сукні на запах, а також спідниці А-силуету додадуть фарб сірим будням, а настрою - кокетства. Вишневі приталені блузи красиво поєднуються з джинсами високої посадки або світлими брюками skinny.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ТОП-5 антитрендів у макіяжі 2019-го

Сукні в піжамному стилі

Невагомі тканини додадуть образу легкості і розслаблення. У ритмі великого міста довге шовкове плаття - краще рішення, щоб виглядати сексуально і жіночно. Відносно кольору, робіть ставку на витончені сукні золотих відтінків і більш глибоких синіх та зелених.

Плетений аксесуар

Плетені сумки легко впишуться в будь-який літній образ, а солом'яні капелюшки захистять від сонячних променів і додадуть образу привабливої млосності.

Зараз ви читаєте новину «7 речей, які є в гардеробі кожної француженки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути