четвер, 06 квітня 2017 00:55

Жінка неочікувано показала, як обрати надійне дитяче автокрісло

Автор: Facebook
  Фото експерименту
Фото експерименту

Американка Рейчел МакНамара перевернула 2-річного сина разом із автокріслом догори ногами, щоб показати: навіть у такому положенні дитина залишається надійно пристебнутою. Хлопчик погодився, а його батько швидко сфотографував цей момент.

Фото експерименту жінка виклала у Facebook і написала невеликий текст про необхідність автокрісел.

"Після того, як ви пристебнете дитину в автокріслі, запитайте себе, чи зможете ви перевернути її. Пам'ятайте, що затискач для грудей має знаходитися на рівні пахв, і ремені повинні щільно прилягати до тіла, щоб витримати таке випробування".

Пост швидко став вірусним. Їм поділилися понад 50 тис. чоловік.

Після першої хвилі репостів Рейчел оновила заголовок і доповнила текст роз'ясненнями та посиланнями на сайти про безпечне перевезення дітей в автокріслах.

"Хочу пояснити: я не прихильник того, щоб батьки перевертали дитину догори дригом перед кожною поїздкою на автомобілі. Але вони мають бути впевненими в тому, що їх дитина пристебнута так надійно, що не випаде з крісла, навіть якщо його перевернути. Думаю, це відмінний візуальний образ, який показує, як важливо мати надійне автокрісло".

Вона також наголосила на важливості вивчення інструкцій до конкретного автокрісла перед його установкою.

"Люди можуть сказати: 20 років тому ми навіть не пристібалися в машині, і залишилися живі. Ну що ж, вам пощастило. Але є багато тих, хто не може розповісти таку історію, тому що постраждали в ДТП. Часи змінилися. Сьогодні на дорозі більше водіїв. А через стільникові телефони у них більше відволікаючих чинників", - написала Рейчел.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головні речі, яким потрібно навчити дітей, аби захистити їх

Крім молодшого сина, у жінки є дві доньки 7-ми і 8-ми років. Але всерйоз вивчати питання безпеки перевезення дітей в автомобілі Рейчел стала лише в третю вагітність. Вона сподівається, що прочитавши її повідомлення, інші батьки слідуватимуть її прикладу.

Автор: Facebook
  Рейчел з трьома дітьми
Рейчел з трьома дітьми

Уїтні Лі Морріс і її чоловік Адам Уінклман з Каліфорнії підпорядкували свій маленький будинок ідеї розвитку дитини. Вони створили інтер'єр не лише безпечним, але й красивим.

Зараз ви читаєте новину «Жінка неочікувано показала, як обрати надійне дитяче автокрісло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути