Ексклюзиви
понеділок, 14 листопада 2016 21:49

Вражаючі знання можна отримати у незвичайних школах світу
9

Не у всіх школах дітей вчать читати, писати і рахувати. Деякі навчальні заклади надають інші оригінальні послуги. І вони підійдуть для всієї родини.

Про це пише moirebenok.ua

ШКОЛА САНТА-КЛАУСА

Автор: santaclausschool.com
 

Мідленд, США

Щоб отримати сезонно-орієнтовану освіту, можете відвідувати школу Санта-Клаусів ім. Чарльза У. Говарда. Заснована вона в 1937 році і є найстарішою та найкращою школою Санта-Клаусів у світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світ підкорила вчителька з синдромом Дауна

Курс навчання складає 3 дні - напередодні Різдвяних свят. Тут запропонують заняття за вибором правильного одягу і макіяжу для Нового року, можна освоїти навички спілкування з живими оленями. А шкільна будівля в "пряничному" стилі виглядає, немов будинок на Північному полюсі.

ІНСТИТУТ МОНРО

Автор: atlasobscura.com
 

Фабер, США

При інституті Монро існує єдина школа в світі, заняття в якій присвячені виходу із власного тіла.

Тут пропонують підготовку за такими напрямками, як "Подорож поза тілом", "Використання гіпнозу для пожвавлення минулого". Тим, хто не вірить у парапсихологію засновника школи, Інститут Монро пропонує традиційну освіту для психологів, консультантів і масажистів.

АКАДЕМІЯ ПАРКУРУ

Автор: Instagram @tempestfreerunning
 

Лос-Анджелес, США

Tempest Freerunning Academy - рай паркуру. Вчителі - лос-анджелеська група професіоналів, які знімалися в бойовиках і телевізійних роликах. Вони створили величезний простір, повний стін, пандусів і стовпів, щоби бігати, стрибати і підніматися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17 простих способів, як заробити підлітку

Академія пропонує курси для початківців фріраннерів і паркур для трейсерів - людей, які роблять сальто і стрибають по дахах.

ШКОЛА ЕЛЬФІВ

Автор: ghosthuntingtheories.com
 

Рейк'явік, Ісландія

Близько 50% населення Ісландії вірить в ельфів. Ця віра настільки важлива для ісландської культури, що розміщення валунів, де живуть "маленькі люди" береться до уваги при будівництві доріг.

"Школа ельфів" в Рейк'явіку пропонує п'ятигодинний прискорений курс, присвячений ельфам Ісландії. Сюди входять екскурсії по найвідоміших місцях їх проживання, переодягання в національний одяг ельфів, а також виявлення різних видів ельфів у дикій природі.

Після навчання людина отримує спеціальний диплом, згідно з яким стає експертом у всьому, що стосується ельфів.

ДОСЛІДНИЦЬКИЙ ЦЕНТР ЧАКЛУНСТВА

Автор: aronprins.com
 

Нью-Йорк, США

Дослідницький центр чаклунства в Нью-Йорку - організація, діяльність якої спрямована на збереження магії та інших мистецтв, які включають в себе психічні феномени, гіпноз, трюки, менталізм, жонглювання і спритність рук.

Це невелика бібліотека, що розташувалася в звичайному офісному будинку. Кожен бажаючий тут може знайти безліч книг по магії, а також поспостерігати за ілюзією в руках фокусників.

ШКОЛА ФІЗИКИ "ЗДОРОВОГО ГЛУЗДУ" ЛАРРІ СПРІНГА

Автор: themattdwyer.com
 

Форт Брегг, США

Ларрі Спрінг, колишній пілот і радіоаматор, заснував свою власну школу фізики "здорового глузду".

Чоловік вчить людей новому погляду на фізику. Основна ідея: світ - не частка, не хвиля, а "магнісфера", яка рухає електрони.

Хоча його вчення і не було прийняте в науковому співтоваристві, у школи Ларрі є свій музей в Форт Брегг.

ШКОЛА ЛАЗІННЯ ПО ДЕРЕВАХ

Автор: outsideonline.com
 

Орегон, США

Том Ковар, майстер-інструктор сходження на дерева, заробляє на життя, навчаючи інших, як лазити по деревах. Чоловік навчить правильно в'язати вузли, безпечно вішати спальні гамаки і обережно підніматися по гілках дерев.

Уроки проходять на його ж власних землях, де будь-який бажаючий може взяти платний курс професійного сходження на дерева.

ШКОЛА ГЛАДІАТОРІВ

Автор: washingtonpost.com
 

Рим, Італія

Сержіо Іакомоні управляє приватною, історично точною гладіаторською школою в Римі. Тут пропонуються лекції і заняття для потенційних воїнів різного віку, готових брати участь в бою. Курсанти вчаться правильно орудувати щитами і мечами, а такого поняття як "втома" в школі не існує.

ФЕРМА ТРУПІВ

Автор: tlasobscura.com
 

Ноксвілл, США

На "Фермі трупів" Університету штату Теннесі вивчають людські тіла. Хоча більшість трупів контролюються державою або найближчими родичами померлих, іноді їх жертвують науці і тоді вони опиняються тут.

Трупи залишають гнити на землі, частково ховають, кладуть на дерева або топлять під водою - створюють умови, де тіла можуть в кінцевому підсумку опинитися. Так антропологи можуть вивчати, що відбувається із трупом протягом довгого часу.

Дітей стрижуть безкоштовно, якщо вони читають вголос

Зараз ви читаєте новину «Вражаючі знання можна отримати у незвичайних школах світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути